24. november 2017
Sådan ser planerne for Høje Taastrup C ud. Til venstre ses City2 og i bunden af billedet løbet Hveen Boulevard.Illustration: COBE
Sådan ser planerne for Høje Taastrup C ud. Til venstre ses City2 og i bunden af billedet løbet Hveen Boulevard.Illustration: COBE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Engagement omkring udviklingen af Høje Taastrup C

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Engagement omkring udviklingen af Høje Taastrup C
Taastrup - 17. juli 2017 kl. 15:05
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udviklingen af Høje Taastrup C er et stort og komplekst projekt, og lige nu arbejdes der på højtryk med forarbejder og analyser. Og også borgerne i området har indtil nu vist en meget stor lyst til at deltage i udviklingen.

I foråret var der høring om ideer og forslag, ligesom der blev holdt et velbesøgt borgermøde med cirka 100 deltagere i marts måned. I høringsperioden har kommunen modtaget 23 høringssvar med i alt 84 ideer, forslag, spørgsmål og bekymrings­punkter. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det har været nogle rigtig gode og seriøse høringssvar, og vi har oplevet et stort engagement og et stort ønske om at bidrage med idéer og forslag, siger borgmester Michael Ziegler (K).

Formålet med byudviklingen er at få området til at hænge bedre sammen og få det til at fungere som en by.

- Vi må jo nok erkende, at selvom den gule by er pæn, så kan man godt lave lidt mere variation i sin byplanlægning, så der rent bygnings­mæssigt kommer lidt mere liv i byen, siger ­Michael Ziegler.

Høje Taastrup skal være en by med større sammenhæng, mere liv, varieret arkitektur og flere aktiviteter og oplevelser. Hovedgrebet er et centralt parkstrøg, som skal løbe gennem byen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk