24. september 2021
Bestyrelsen i Venstre i Høje-Taastrup er klar til kommunalvalget den 16. november, hvor partiet satser på at genvinde sin plads i byrådet. Foto: PR
Bestyrelsen i Venstre i Høje-Taastrup er klar til kommunalvalget den 16. november, hvor partiet satser på at genvinde sin plads i byrådet. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu et parti er klar til valg: Syv kandidater på listen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu et parti er klar til valg: Syv kandidater på listen
Taastrup - 17. juni 2021 kl. 11:28
Af Stina Felby Egerup

Nu er også partiet Venstre klar med de kandidater, der skal kæmpe for at få partiet tilbage i byrådet i Høje-Taastrup Kommune til kommunalvalget i november.

arrow Læs også: Parti stiller op for første gang: Her er spidskandidaten

Partiet har allerede valgt spidskandidat i skikkelse af 51-årige Lisbeth Kjærholt fra Marbjerg, og ved et opstillingsmøde for nylig blev yderligere seks kandidater valg.

Efter Lisbeth Kjærholt i toppen er listen er den som følger: Lucas Damsgaard (Taastrup), Frank Clausen (Taastrup), Sophie Dahl Brohus (Taastrup), Karsten Toksvig (Taastrup), Tina Løyche (Taastrup) og Morten Hoffmann-Timmol (Kragehaven).

Bestyrelsen fik på opstillingsmødet dog bemyndigelse til at udvide listen med yderligere kandidater, hvis den ønsker det.

Opstillingsmødet blev holdt samtidig med partiets generalforsamling, som var det første fysiske møde efter en lang periode med restriktioner.

- Det gav en god stemning og gensynsglæde, fortæller Lisbeth Kjærholt.

På generalforsamlingen blev Karsten Toksvig genvalgt som formand for partiet - en post, han overtog efter Lisbeth Kjærholt, da hun blev valgt som spidskandidat.

Tina Løyche og Lucas Damsgaard blev genvalgt til bestyrelsen, og Sophie Dahl Brohus og Frank Clausen blev nyvalgte til bestyrelsen. Som suppleanter blev Christian Lau Jensen og Christian Lauenborg Johnsen valgt.

Venstre mistede sit eneste mandat ved sidste kommunalvalg og har derfor ikke været repræsenteret i byrådet i denne periode. Det håber spidskandidaten på at kunne ændre.

- Jeg glæder mig meget til at kæmpe for at Venstre kommer på det kommunale landkort igen i Høje-Taastrup Kommune. Jeg er stolt over medlemmernes tillid, sagde Lisbeth Kjærholt, da hun blev valgt.

Venstre fik ved sidste kommunalvalg 787 stemmer, svarende til 3,1 procent af de afgivne stemmer i Høje-Taastrup.

arrow Kandidater på plads: Garvet politiker fortsætter i front
03. juni 2021 kl. 06:11 Opdateret: kl. 13:23
arrow Umage par indgår valgforbund
19. maj 2021 kl. 06:01 Opdateret: kl. 09:27

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?