26. september 2020
Det er de to byggefelter markeret med hvidt, som investeringsfonden Core Property Management har købt byggeretten til i Høje Taastrup C. Grunden markeret med A12 købte de i maj, og her skal der laves lejelejligheder samt 350 m2 erhverv som butikker eller café. Nu har Core Property Management altså også købt A13, hvor der skal bygges lejligheder.
Det er de to byggefelter markeret med hvidt, som investeringsfonden Core Property Management har købt byggeretten til i Høje Taastrup C. Grunden markeret med A12 købte de i maj, og her skal der laves lejelejligheder samt 350 m2 erhverv som butikker eller café. Nu har Core Property Management altså også købt A13, hvor der skal bygges lejligheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en byggegrund solgt - nu er der snart helt udsolgt i ny bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en byggegrund solgt - nu er der snart helt udsolgt i ny bydel
Taastrup - 07. november 2019 kl. 16:21
Af Stina Felby Egerup

Det går rigtig hurtigt med salget af byggefelter i den nye bydel Høje Taastrup C, og nu kan endnu en grund i området markeres som solgt.

arrow Læs også: Over 200 nye lejligheder på vej til ny bydel

Det er virksomheden Core Property Management, der har købt et byggefeltet med en byggeret på 8.400 kvadratmeter.

Tilbage i maj måned købte Core Property Management et andet byggefelt i området med 10.000 kvadratmeter byggeret.

- Hos Core Property ønsker vi at investere i boligprojekter, der henvender sig til almindelige danskere, og som derfor har en husleje, der er til at betale. Det bliver muligt i begge vores boligprojekter i Høje Taastrup C. Vi finder udviklingsplanerne for hele området gennemtænkte, og vi sætter stor pris på, at kommunens engagement i området er så stort, at rådhuset flyttes til Høje Taastrup C, siger Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property.

Opfører flere lejligheder

Virksomheden planlægger, at der på det nye byggefelt skal opføres en karrébebyggelse, hvor vægten vil være på tre-værelses lejligheder på 70-84 kvadratmeter.

FAKTA
  • Den nye bydel Høje Taastrup C vil blive udviklet over en årrække.
  • Der bygges 1.200 nye boliger – byhuse, rækkehuse og etageboliger - med plads til op til 3.000 beboere.
  • Der bliver 120.000 m2 erhverv, som vil være kontorarbejdspladser, og dermed vil der være mulighed for at placere store kontordomiciler tæt på Høje Taastrup Station.
  • Høje-Taastrup Kommune bygger i de kommende år sit nye rådhus centralt i den nye bydel

Byggeriet forventes dog først at gå i gang med udgangen af 2020, dels fordi lokalplanen endnu er under udarbejdelse, dels fordi der skal flyttes en række store forsyningsledninger, inden byggegrunden kan frigives.

Kun få felter tilbage

Salget af endnu en byggegrund glæder Lars Bloch, der er direktør i arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, som står bag udviklingen af bydelen.

- Det er to meget attraktive grunde, som Core Property Management har købt. Vi er naturligvis glade for, at de kan se potentialet i Høje Taastrup C, som bliver et attraktivt og prisvenligt alternativ til både familier, der allerede bor i Høje Taastrup, og til - eksempelvis - familier i København, der gerne vil have råd til mere plads og mere grønt, siger han og fortæller, at man nu snart kan melde udsolgt af byggegrunde.

- Der er kun et par enkelte byggefelter tilbage. De fleste er blevet solgt i år, siger Lars Bloch.

En helt ny bydel

Det er planen, at Høje Taastrup C skal udvikles til en ny sammenhængende, mangfoldig og levende bydel på i alt 262.000 kvadratmeter i området mellem shopping centret City 2 og trafikknudepunktet Høje Taastrup Station.

I løbet af få år vil bydelen huse cirka 3000 nye borgere. Investeringer i nye erhvervsejendomme skal med tiden også tilføre Høje Taastrup C 4000 nye arbejdspladser.

Udviklingen styres af et arealudviklingsselskab, som ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre og Ejendomsselskabet ATPFA II Invest P/S (ejet af ATP og PFA).

arrow Redningsaktion stoppede byggeri
27. november 2019 kl. 11:47 Opdateret: kl. 10:02
arrow Endnu et stort boligprojekt på vej
16. september 2019 kl. 11:19 Opdateret: kl. 13:21
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk