10. juli 2020
Der er masser af julepynt på hylderne i IKEA Taastrup, blandt andet denne serveringsskål med låg, der kan bruges til julegodterne.
gallery icon

Se billedserie

Der er masser af julepynt på hylderne i IKEA Taastrup, blandt andet denne serveringsskål med låg, der kan bruges til julegodterne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Én måned til juleaften: Har du tjek på pynten?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Én måned til juleaften: Har du tjek på pynten?
Taastrup - 24. november 2019 kl. 09:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så kan det ikke skjules: Nu er det snart jul!

Og selvom forretningerne længe har været i gang med julepyntet, så er det måske ikke alle, der har nået at finde den gamle pynt frem fra gemmerne eller supplere den med noget nyt.

Sidstnævnte er der rig mulighed for i IKEA Taastrup, som allerede den 11. oktober præsenterede sin julekollektion Vinter.

- De fleste af os drømmer om julehygge, afslapning og nærvær, men for mange bliver højtiden stress og jag. Man skal nå at købe gaver, pakke ind, bage julekager og pynte op for at sikre den rigtige julestemning. Derfor er udgangspunktet for produkterne i Vinter også det helt modsatte - nemlig at gøre det mere hyggeligt og nemmere at nå alt det, man gerne vil i december måned, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, PR Leader hos IKEA Danmark.

- Måske stresser man over brunkagedejen, så det ender med at blive en forhastet aktivitet, eller også bruger man enormt lang tid på at pakke gaver ind til de små, som alligevel flår papiret af i løbet af et øjeblik. Med Vinter kan man købe peberkagedejen til at lave et kagehus eller investere i nogle fine gaveæsker, som endda kan genbruges. Det frigiver tid, som man i stedet kan bruge med dem, man holder af, siger hun.

I billedgalleriet over artiklen kan du se nogle af de mange nye varer i IKEAs julekollektion.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk