6. august 2020
Der er stadig omkring 50.000 kroner tilbage i § 18-puljen til frivillige sociale indsatser. Derfor er der sat gang i en ekstra runde af ansøgninger. Ved andne runde for 2020 fik Børns Voksenvenners lokalafdeling blandt andet midler. PR-foto
Der er stadig omkring 50.000 kroner tilbage i § 18-puljen til frivillige sociale indsatser. Derfor er der sat gang i en ekstra runde af ansøgninger. Ved andne runde for 2020 fik Børns Voksenvenners lokalafdeling blandt andet midler. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ekstra mulighed for at søge penge til frivillige sociale indsatser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ekstra mulighed for at søge penge til frivillige sociale indsatser
Taastrup - 02. juli 2020 kl. 06:29
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coronakrisen har haft betydning for den generelle aktivitet i samfundet.

Det betyder blandet, at færre foreninger, initiativer og privatpersoner har søgt penge fra puljen til støtte til frivillige sociale indsatser i Høje-Taastrup Kommune - de såkaldte §18 tilskud.

Det formodes, at coronakrisen er en væsentlig årsag, da mange foreninger ikke har afholdt bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Kun fem ansøgninger, der blev bevilliget i alt 41.834 kroner var der til anden uddeling i 2020.

Det betyder, at der 51.969 kroner tilbage af det samlede beløb på 517.153, hvoraf nogle blev forhåndsuddelt til partnerskaber og andet, og nogle blev uddelt i første uddelingsrunde for 2020.

En ny mulighed

Overskuddet betyder, at Socialudvalget har taget konsekvensen og giver nu indsatser endnu en mulighed for at få del i indsatsen.

- Der er penge til overs og derfor har vi valgt at lave en ekstra runde, så man har mulighed for at søge igen, siger Esat Sentürk, formand for socialudvalget.

I anden runde fik følgende bevilliget penge fra midlerner:

Børns Voksenvenner lokalafdeling har fået penge til kørsel og markedsføring i Høje-Taastrup (16.000 kroner), Nyreforeningen Lokalafdeling til en temaaften (3500 kroner), Paraplyens Venner til gældsrådgivning (6000 kroner), Paraplyens Venner til »Stop Madspild«-indsatsen (10.000 kroner) og Dysleksi Ungdom til et foredrag (6334 kroner.)

Ved anden ansøgningsrunde i 2019 var der 15 ansøgere, som i alt søgte tilskud for 248.870 kroner.

Der er deadline ansøgning for den ekstra runde af uddeling af midlerne den 1. september.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk