21. september 2020
af Benjamin Bengtsson og Tim Josephsen kører et par runder i Race Citys simulatorer i City2. Privatfoto
af Benjamin Bengtsson og Tim Josephsen kører et par runder i Race Citys simulatorer i City2. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E-sportsrace i City2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-sportsrace i City2
Taastrup - 13. april 2019 kl. 15:43
Af Søren Schaadt Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

E-sport vokser alle steder i disse år. Mængden af spil, som man konkurrerer i på et seriøst niveau, bliver større. Blandt andet er racer-e-sport begyndt at vokse sig stort.

Derfor holder e-racingnetværket Danish Sim Razers et race i Race City i City2. Her vil nogle af landets dygtigste racingsimulator-kørere køre et tre-timers løb i anledning af Danish Sim Razers fire års jubilæum- hvilket de gør til fordel for Autismeforeningen og Epilepsiforeningen.

- Vi er 750 medlemmer, så der er noget at fejre. Vi arrangerer to live-events: Et i Middelfart og i Taastrup, hvor vi så kører mod hinanden og mod andre kørere, som sidder andre steder i landet, fortæller Jesper Wium Hansen, som arrangerer eventet og som er administrator i Danish Sim Razers.

Ræserne kører, alt efter om de kører PC eller Playstation, i spillene Project Cars 2 eller rFactor2.

Uanset hvilket, vil spillerne køre i forskellige Le-Mans-type biler. Her vil de køre et tre timer langt løb på en virtuel udgave af den legendariske tyske bane, Hockenheim, hvor selv vejret i spillet er, som i virkeligheden. Oplevelsen skal minde så meget om den ægte vare, som muligt, men foregå bag en skærm.

I Race City vil der udover kørerne i simulatorerne være et tv-studie, hvor man kan følge med i løbet, samtidig vil der være forskellige arrangementer og opfordringer til donationer til de velgørende formål.

Arrangementet finder sted i Race City onsdag 17. april, hvor kvalifikationen til løbet begynder klokken 20.00 - og man er velkommen til at kigge med.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk