20. oktober 2021
Tessa bliver hovednavn, når der holdes endnu en drive-in koncert i Høje Taastrup C på parkeringspladsen ved City2. Foto: PR
gallery icon

Se billedserie

Tessa bliver hovednavn, når der holdes endnu en drive-in koncert i Høje Taastrup C på parkeringspladsen ved City2. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drive-in koncert med Vestegnens dronning skal give ny bydel mere kant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drive-in koncert med Vestegnens dronning skal give ny bydel mere kant
Taastrup - 20. juni 2021 kl. 13:56

Der er i den grad dømt fest og høj energi, når Vestegnens egen prisvindende rapper Tessa den 7. august klokken 14 går på scenen ved en stort anlagt drive-in koncert i Høje Taastrup C. Tessa skal være med til at sætte en tyk streg under, at Høje Taastrups nye centrale bydel bliver et sted, der defineres af et stærkt kultur- og byliv.

arrow Læs også: Se billederne: Tessa gav den gas på hjemmebane

Tessa har taget den danske musikbranche med storm og har smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig rapper kan indtage toppen af det danske hiphop-hierarki. Publikum i Høje Taastrup C kan derfor forvente, at den selvsikre Tessa tager sin voldsomme energi med ind på scenen, hvor hun er kendt for at levere et show.

Tessa kommer dog ikke alene. På scenen får hun support af FVN, en anden ny dansk rapper med kurs mod stjernerne. Mange vil kende hendes musik fra P3 og fra »Denmark Viral 50« på Spotify.

En bydel med kultur

Med Tessa-koncerten bygger arrangørerne, Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C i samarbejde med Taastrup Teater & Musikhus samt City2, videre på sidste års succes med en totalt udsolgt Phlake drive-in koncert i oktober 2020.

- Med navne som Tessa, FVN og Phlake vil vi gerne sende et klart signal om, hvad Høje Taastrup C bliver for en bydel. Vi håber, de hører det hele vejen ind til København. Når bydelen står færdig, vil den høje puls fortsætte og gøre Høje Taastrup C til et stærkt alternativ til livet i indre by. Dette er kun begyndelsen. Her vil man få meget mere bolig for pengene og et fedt byliv for både voksne og børn lige uden for hoveddøren. Vi har allerede oprettet en bydelsforening, som får et budget på 750.000 kroner årligt til at sikre et levende og aktivt kulturliv - også efter boligerne er solgt eller udlejet, siger Lars Bloch, adm. direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Høje Taastrup C er ved at skyde op i området mellem City2 og Høje Taastrup station og vil på sigt have 1500 boliger samt erhverv. Et grønt parkstrøg med verdens (formentlig) længste skaterbane vil binde bydelen sammen.

De første beboere vil allerede om et års tid - i 2022 - kunne flytte ind i de første boliger.

Koncert på p-plads

Tessa drive-in koncert med support af FVN afholdes den 7. august 2021 klokken 14.00 på den nye parkeringsplads syd for City2 (P16) - udfor Lidl, Silvan og Rød indgang.

P-pladsen åbner klokken 10 og lukker for indgang klokken 13.30.

Billetter kan købes via hjemmesiden www.højetaastrupc.dk eller her - prisen per personbil er 250 kroner plus gebyr. Der må max. være fem personer per bil, og varevogne samt cabriolet'er er ikke tilladt.

arrow Du kan stadig nå det: Oplev Tessa og FVN på lørdag
03. august 2021 kl. 14:12 Opdateret: kl. 14:06
arrow Kommunen overtager parkstrøg: Så meget koster det at holde
18. juli 2021 kl. 15:11 Opdateret: kl. 09:53
arrow Se billederne: Store visioner for nyt parkstrøg
15. juni 2021 kl. 19:34 Opdateret: kl. 12:23

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?