28. februar 2020
Finn Borchs skulptur. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Finn Borchs skulptur. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltudstilling med skulpturer i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltudstilling med skulpturer i fokus
Taastrup - 18. august 2019 kl. 14:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup Kunstforenings næste udstilling bliver en dobbeltudstilling med fokus på skulpturer.

De to kunstnere Finn Borch og Cecilie von Hielmcrone udstiller deres skulpturer. Modsat malerier er skulpturen til stede i tre dimensioner og kan opleves »hele vejen rundt«, så man hele tiden kan se nye vinkler, der bidrager til at udvide fortællingen og forståelsen af, hvad skulpturen ønsker at kommunikere.

- Skulpturen har sin egen ide - sin rettethed, sin form og sit udtryk. Den er ikke bundet til et bestemt materiale, men i stedet er den optaget af sammenhængen mellem den oplevelse, der ligger bag dens tilblivelse og dens stræben efter, at kommunikere dette til beskueren. Skulpturen er på en og samme tid tænkt, konstrueret og selvstændig til stede som sig selv i den verden den er placeret i, lyder det fra Finn Borch, mens Cecilie von Hielmcrone supplerer.

- Samspillet mellem den skulptur, som jeg har skabt ud af »ingenting«, og personen, der iagttager den, skaber en mening, betydning, fortolkning, som er uafhængig af mig, siger hun

Udstillingen kan opleves i Taastrup Kulturcenter fra den 21. august til den 27. september. Der er fernisering den 21. august klokken 19.30 i Taastrup Kulturcenter.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk