11. juli 2020
Direktør for By og Kultur i Høje-Tastrup Kommune, Jørgen Lerhard, er vellidt blandt både medarbejdere og politikere. Den 1. december bliver han 60 år. Foto: Kenn Thomsen
Direktør for By og Kultur i Høje-Tastrup Kommune, Jørgen Lerhard, er vellidt blandt både medarbejdere og politikere. Den 1. december bliver han 60 år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fylder 60 år: Har sat sit præg på kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fylder 60 år: Har sat sit præg på kommunen
Taastrup - 30. november 2019 kl. 07:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I snart 13 år har Jørgen Lerhard sat sit præg på Høje-Taastrup Kommune som direktør for By og Kultur - to områder, der har været i rivende udvikling.

Den 1. december fylder han 60 år.

Jørgen Lerhard har blandt andet været i front for den nye bæredygtige bydel Nærheden ved Hedehusene, som lige nu skyder op med rækkehuse, lejligheder, springcenter og en ny skole. Også udviklingen af Høje Taastrup C med mere erhverv og flere boliger er på opgaveporteføljen.

Derudover har Jørgen Lerhard haft stor betydning for, at det naturskønne Hedeland netop har taget hul på en ambitiøs udvikling, som gør det store rekreative område både mere råt og mere roligt. Disse resultater er skabt blandt andet ved hans store viden om, hvad der skal til for, at noget lykkes i praksis og ikke bare på papiret, lyder det i en pressemeddelelse fra Høje-Taastrup Kommune.

Solid erfaring

Siden kandidatgraden som cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet har karrierevejen været snorlige. Her er opbygget en solid erfaring med ledelse og offentlig forvaltning gennem mange års arbejde i den offentlige administration.

Først som fuldmægtig i flere ministerier, blandt andet Indenrigsministeriet og Statsministeriet, senere i jobs tæt på ledelsen på Rigshospitalet og derefter som forvaltningschef i Tølløse og Bramsnæs Kommuner, hvor han I Bramsnæs også var kommunaldirektør i næsten fire år, inden han kom til Høje-Taastrup Kommune.

De mange gode resultater skyldes en god politisk tæft og sikker fornemmelse for, hvad der er klogt at gøre i en given situation. Her er en stor respekt for politikernes visioner og ønsker, og der sættes en ære i at få det, der besluttes, til at ske.

Blandt medarbejdere og samarbejdspartnere er Jørgen Lerhard meget vellidt og desuden kendt for sin lune humor og konstruktive tilgang. Det er en direktør, der har en god fornemmelse af andre mennesker. Han kan derfor snakke med alle, og han samarbejder ubesværet både på byggeplads og direktionsgang.

Privat holder Jørgen Lerhard af ferierne i sommerhuset, og han er en dygtig gourmetkok.

På privaten i Roskilde bor Jørgen Lerhard med hustruen Anne, sammen har de døtrene Katrine på 31 år og Pernille på 28 år.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk