24. november 2017
Det er dette scenarie, borgerne i Vridsløsemagle frygter at få i baghaven, og nu ser deres kamp måske ud til at lykkes. Foto: Mik
Det er dette scenarie, borgerne i Vridsløsemagle frygter at få i baghaven, og nu ser deres kamp måske ud til at lykkes. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der tegner sig et flertal mod grusgrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der tegner sig et flertal mod grusgrav
Taastrup - 18. maj 2017 kl. 06:29
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tyder på, at borgerne i Vridsløsemagle står til at vinde kampen mod planerne om en ny grusgrav i området.

arrow Læs også: Modstanden vokser: LA siger også nej til grusgrav

Indtil videre har regionsrådspolitikere fra Socialdemokratiet, Enhedslisten og Venstre meldt ud, at de ikke ser området i Vridsløsemagle som særlig velegnet til graveområde, skriver DAGBLADET Roskilde.

Og nu har også et konservativt regionsrådsmedlem, Karsten Skawbo-Jensen, ifølge borgmester Michael Ziegler (K) meldt sig i koret af kritikere.

»Jeg har her til aften fået en rigtig god melding fra det konservative medlem af regionens Miljø- og trafikudvalg, Karsten Skawbo-Jensen. Han ser IKKE grusgravning i Vridsløsemagle som en mulighed,« skriver Michael Ziegler på Facebook og kalder det en 'rigtig god melding for borgerne i Vridsløsemagle og for drikkevandet i Høje-Taastrup Kommune.'

Selvom udmeldingerne er kommet fra enkelte politikere, har flere af dem understreget, at de regner med deres partikollegaers opbakning i spørgsmålet.

Socialdemokraterne har i alt 13 mandater i regionsrådet, Det Konservative Folkeparti har 5, Venstre har 8 og Enhedslisten har 5 ud af de i alt 41 mandater. Så hvis deres udmeldinger holder, og hele partigruppen stemmer ens, så er der altså mindst 31 medlemmer, som er imod planerne om en grusgrav i Vridsløsemagle.

Regions Hovedstadens miljø- og trafikudvalg skal behandle Råstofplan 2016, hvori forslaget om Vridsløsemagle indgår, på deres næste møde den 30. maj.

I den forbindelse har repræsentanter fra Vridsløsemagle Bylaug fået foretræde for udvalget for at argumentere for deres modstand mod grusgrav-planerne.

Efterfølgende skal Regionsrådet nikke ja eller nej til planen, skriver DAGBLADET Roskilde.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk