12. november 2019
Foto:  Den nyvalgte bestyrelse for Mødrehjælpens lokalforening i Høje-Taastrup. Fra venstre: Hans Behrendt, Merete Jensen, Mette B. Sørensen, Tanja Brandt, Mette Gagner, Margit N Nørgård, bagved Jørgen Skorstengaard. Foto: Nicoline Lykke Olesen.
Foto: Den nyvalgte bestyrelse for Mødrehjælpens lokalforening i Høje-Taastrup. Fra venstre: Hans Behrendt, Merete Jensen, Mette B. Sørensen, Tanja Brandt, Mette Gagner, Margit N Nørgård, bagved Jørgen Skorstengaard. Foto: Nicoline Lykke Olesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er fart på Mødrehjælpen i Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fart på Mødrehjælpen i Taastrup
Taastrup - 26. juni 2019 kl. 20:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mødrehjælpen har etableret sig med en lokalforening i Høje-Taastrup i forlængelse af det samarbejde de har med Høje-Taastrup kommune omkring »Familiens Hus« på Gadehavegårdsvej. Formålet med lokalforeningen er, at kunne udbyde endnu flere lokale aktiviteter for kommunens børnefamilier.

Lokalforeningen er kommet usædvanligt godt fra start. Allerede før den stiftende generalforsamling tog en gruppe frivillige og børnefamilier til Børneopera i Valby, hvor de så stykket »Go'nat min skat« om børn, der har svært ved at falde i søvn om aftenen.

Brøndby's fanklubber »Brøndby Support«, »Alpha«, »Svinget« og »Fanafdelingen i Brøndbyernes IF« kontaktede lokalforeningen kort før den store Pokalfinalekamp, 17. maj, i Parken med tilbud om gratis billetter til kampen. Så Mødrehjælpens lokalforening i Høje-Taastrup kunne sende 42 forældre og børn afsted til fodboldbraget mellem Brøndby og FC Midtjylland, som først blev afgjort med en straffesparkskonkurrence.

Mødrehjælpen fortsætter det høje tempo. Kommunen har netop bevilget midler til at lokalforeningen kan igangsætte »Den Rullende kagemand«, som er et tilbud om en komplet børnefødselsdag for klassen, til familier som ellers ikke ville kunne afholde en sådan fødselsdagsfest. Tilbuddet går ud på at forælderen søger Mødrehjælpens lokale »kagekone«, som vurderer ansøgningen og kontakter et lokalt supermarked. Her kan forælderen så på dagen for festen, afhente alt hvad der hører til en rigtig fødselsdagsfest, med kagemand, boller, kakao, slikposer, dug og servietter mm. Der følger også et gavekort til en legetøjsbutik med, så forælderen kan købe en gave til barnet fra forælderen.

Lokalforeningen holdt sin stiftende generalforsamling, lige før Påske og sammensatte foreningens første bestyrelse med Mette Gagner som formand og Jørgen Skorstengaard som kasserer. Aktivitetsudvalget ledes af Mette Barrett Sørensen og Merete Jensen, mens Tanja Brandt er fundraisingsansvarlig. Hans Behrendt og Margit Neessen indtrådte som suppleanter i bestyrelsen.

Foreningen søger lige nu endnu flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for lokale børnefamilier ved at være med til at arrangere aktiviteter eller være med til at fundraise eller stå for kommunikationen på de sociale medier. Interesserede kan læse mere på Facebook-gruppen »Mødrehjælpen søger frivillige i Høje-Taastrup«.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk