18. oktober 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Uintegrerbare udlændinge skal ikke ud af ghettoen - De skal ud af Danmark!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Uintegrerbare udlændinge skal ikke ud af ghettoen - De skal ud af Danmark!
Taastrup - 13. maj 2019 kl. 16:14
Af Claus Bøgh svenningsen, Folketingskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Omegns Storkreds
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedrivning af ghettoer som Taastrupgaard er i bedste fald spild af skatteborgernes penge, og i værste fald får det blot problemerne til at sprede sig og vokse yderligere. Det er de tilrejsende og ikke murstenene, som er problemet.

Det er dem, som ikke vil integrere sig og ikke formår, at indordne sig og bidrage positivt til det danske samfund.

Hvis det står til Nye Borgerlige, skal uintegrerbare udlændinge ikke blot ud af ghettoerne, men derimod helt ud af Danmark.

Det er ikke en god idé, at flytte disse mennesker andre steder hen og så håbe på, at de derefter forkaster deres islamiske kultur og bliver gode, danske medborgere. Sådan fungerer det ikke. Modviljen mod integration, lovlydighed, selvforsørgelse, demokrati, frihed og tillid - altså modviljen mod danskhed, vokser ikke ud af betonen i ghettoerne.

Modviljen mod integration sidder i hovedet og er fast groet i de mennesker, der vender vores værdier ryggen. Det er en del af den totalitære politiske ideologi islam.

Islam skal ingen indflydelse have på det danske samfund. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent ved første dom og offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab.

Danmark skal ikke opbevare udenlandske kriminelle, og det skal være slut med udlændinge på evig kontanthjælp. Vi skal ikke spilde flere af danskernes penge på integrationsprojekter.

Integration er et personligt ansvar og er i det hele taget ikke en offentlig opgave. De mennesker, som skiftende regeringer har lukket ind i Danmark, har et personligt ansvar for at integrere sig i vores samfund.

Det, synes vi, i Nye Borgerlige er både retfærdigt og rimeligt.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk