23. april 2021
Nærheden bliver en flot bydel, men der skal gøres noget ved til- og frakørselsforholdene, mener debatøren. Foto: Kenn Thomsen
Nærheden bliver en flot bydel, men der skal gøres noget ved til- og frakørselsforholdene, mener debatøren. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tanker efter besøg i Nærheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tanker efter besøg i Nærheden
Taastrup - 03. marts 2021 kl. 15:53
Af Jens V. Bruun, Engstien 12, Taastrup

Vi havde ofte læst rosende om bydelen Nærheden og besluttede os for at se, hvad det var. Vi kørte ad Torslundevej for at se lidt marker, og solen skinnede smukt derudover.

arrow Læs også: Debat: Masser af grønt og nye veje på vej i Nærheden

Vi kom efterhånden frem til Reerslev, men så begyndte det at blive sværere, og solen drillede. Efter at være kørt lidt for langt ad en vej, jeg ikke husker navnet på, forstod jeg, at vi skulle til Stenbuen. Den kørte vi så ad og kom til et nyere villakvarter, og det var nydeligt.

Lidt nordligere begyndte et byggeri af større lejlighedskomplekser. Mange var ikke færdige endnu, men et forhold slog os begge. Der var ingen udenom legepladser for børn eller grønne områder, som man kunne gå tur i. Vi håber, at det bare er fordi, byggeriet er i gang endnu, for ellers bliver der da fattigt for de kommende beboere rent oplevelsesmæssigt. Træer til fugle og lignende sås heller ikke endnu, men kommer forhåbentligt.

Da vi ville hjemad, kunne vi ikke umiddelbart finde vej til Roskildevej, så vi spurgte en person, der gik rundt, og så ud som han måtte vide det. Jo, I skal bare lidt der henad og så over broen (som vi jo ikke kunne se endnu), så er det ligefrem; og det var det så også.

Færdige med turen rundt snakkede vi om, at hvis der ikke kom flere og bredere til- og frakørsler, måtte der da opstå trafikproblemer morgen og aften, når det hele var færdigbygget.

Slutteligt kan vi godt forstå, at mange er glade for at bo der, men de trafikale forhold kan godt blive et problem, hvis der ikke skabes bedre til- og frakørselsforhold til området.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?