15. oktober 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Sådan genskaber vi tilliden til politikerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Sådan genskaber vi tilliden til politikerne
Taastrup - 17. maj 2019 kl. 09:04
Af Nadeem Farooq, Kandidat til Europa-Parlamentet for Radikale Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med uddeling af valgmateriale forleden lige uden for Taastrup Bibliotek mødte jeg en ung mand, studerende og førstegangsvælger.

Og det møde efterlod mig nedslået og dybt bekymret. Han ville nemlig hverken tale politik med mig eller bruge sin stemme. For han var nemlig allerede træt af mudderkastning, løgn og indstuderede salgstaler i dansk politik.

Hans ord taler lige ind i politikerleden, som er historisk høj. Jeg synes, at vi politikere skal gribe i egen barm og vende udviklingen. For det første skal vi have fokus på at fortælle om egen politik fremfor at angribe modparten.

For det andet skal vi gå ind i en debat for at blive klogere og gøre andre klogere fremfor at insistere på, at vi skal vinde debatten som var det en fodboldkamp. For det tredje skal vi erkende vores fejl, når vi begår den i stedet for at gemme os bag et teflonforsvar. Endelig skal vi holde den gode tone.

Hvis vi begynder med de ting, kan vi øge vores agtelse i befolkningen. Jeg vil begynde med mig selv. Og sådan vil jeg møde borgerne, næste gang jeg begiver mig ud på Taastrup Hovedgade.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk