29. oktober 2020
Debattøren mener, at forslaget om opholdsforbud kunne gøre nytte på Høje Taastrup Station. Foto: Kenn Thomsen
Debattøren mener, at forslaget om opholdsforbud kunne gøre nytte på Høje Taastrup Station. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Opholdsforbud på Høje Taastrup Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Opholdsforbud på Høje Taastrup Station
Taastrup - 16. oktober 2020 kl. 06:01
Af Kenneth Kristensen Berth, Folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Taastrup-kredsen

Det er desværre langt fra første gang jeg skriver om utryghed på Høje Taastrup Station.

Anledningen er denne gang, at sygehjælperen Gitte Rasmussen i Lokalavisen Taastrup den 7. oktober fortalte om sine oplevelser på stationen.

Dansk Folkeparti har i 20 år forsøgt at få indført opholdsforbud på steder, hvor unge indvandrere og efterkommere driver hvileløst omkring.

Første gang forslaget om opholdsforbud blev præsenteret var af nu afdøde Mogens Camre på partiets sommergruppemøde i 2001. Og nu her 20 år efter præsenterede statsminister Mette Frederiksen så et forslag herom i åbningstalen.

Desværre handler regeringens forslag om et generelt opholdsforbud for alle. Det er ikke den bedste vej frem. Det bør i stedet være enkeltpersoner, der får forbud mod at opholde sig i et område, så det ikke går ud over de mennesker, som der netop skulle blive plads til ved at få de forstyrrende elementer væk.

Et sådant opholdsforbud kunne gøre nytte på Høje Taastrup Station, hvor man på trods af mange forsøg, stadig har problemer med unge indvandrere og efterkommere, der driver hvileløst omkring.

Hvis politiet får mulighed for at give dem et opholdsforbud på stationen og i det omkringliggende område, så er der en mulighed for at problemet omsider kan løses.

Disse unge menneskers attitude og hele opførsel gør at de skaber utryghed omkring sig. Derfor skal de ikke være på Høje-Taastrup Station. De burde hellere være derhjemme med en skolebog i skødet.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk