21. oktober 2021
Dansk Folkeparti går ikke ind for byfortætning og at restaurant-pavillonen på Taastrup Torv stadig skal være der, om end der er et forslag om, at den skal være mindre. Det er på området her, der er planer om byggeri i otte etager. Foto: Kenn Thomsen
Dansk Folkeparti går ikke ind for byfortætning og at restaurant-pavillonen på Taastrup Torv stadig skal være der, om end der er et forslag om, at den skal være mindre. Det er på området her, der er planer om byggeri i otte etager. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Ja til et rigtigt torv, nej til otte etager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Ja til et rigtigt torv, nej til otte etager
Taastrup - 25. september 2021 kl. 11:32
Af Lars Prier (DF), 1. viceborgmester i Høje-Taastrup

Dansk Folkeparti støtter ikke lokalplan for Taastrup Torv.

arrow Læs også: Et løft af torv skal skabe liv i handlen igen

På byrådsmødet den 31. august besluttede et enigt byråd, at sætte forslag til lokalplan for Taastrup Torv i høring blandt borgere og organisationer i 6 uger.

Dansk Folkeparti vil uanset høringens udfald stemme imod de dele, af planen, som omfatter yderligere byfortætning i form af 108 lejligheder - en boligmasse på 7200 m2 i op til 8 etagers højde placeret oven på de nuværende parkeringsdæk og butikker beliggende langs Taastrup Torv, placeret kun lidt over 100 meter væk fra Fredensvej.

Det fremgår af planerne, at den nuværende restaurationspavillon skal ændres fra 660 m2 til 300 m2.

Dansk Folkeparti er af den opfattelse, at skal torvet fungere som et torv fuldt af liv, hvor man er tryg ved at færdes, så skal pavillonen HELT væk - så også på dette punkt vil Dansk Folkeparti stemme imod den plan, som foreligger.

Endelig er vi af den opfattelse, at der er alt for stor risiko for, at den nye plan for torvet ikke kommer til at fungere, og at området risikerer at ende som et nyt område med store boligsociale problemer

Det er mit håb, at de borgere, som bor i området tæt på Taastrup Torv, vil benytte de næste seks ugers høring til at tilkendegive deres holdninger til projektet.

Dansk Folkeparti siger JA til et rigtigt torv uden en pavillon, men klart NEJ til mere byfortætning i op til otte etagers højde.

arrow Slås sammen: Slut med to apoteker inden for 500 meter
06. juli 2021 kl. 16:19 Opdateret: kl. 12:05
arrow Håber på mere åbenhed: - Vi ligger lidt gemt væk her på torvet
02. december 2020 kl. 15:31 Opdateret: kl. 14:21

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?