17. januar 2021
Maia Andersen fortæller i dette debatindlæg om sine oplevelser med Regnbuehuset i Taastrup, som nu er i fare for at måtte lukke. Foto: Privat
Maia Andersen fortæller i dette debatindlæg om sine oplevelser med Regnbuehuset i Taastrup, som nu er i fare for at måtte lukke. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hjælp til at blive løftet op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hjælp til at blive løftet op
Taastrup - 28. juli 2020 kl. 20:03
Af Maia Andersen, medlem af Regnbuehuset i Taastrup

Den smukke patriciervilla, placeret på Østerparken 13 i Taastrup, er det perfekte sted til at heale både krop og sjæl. De smukke udendørs omgivelser med den store have fyldt med blomster, græsplæner, frugttræer, drivhus med grøntsager og en stor værkstedsbygning med masser af plads til at lege med sin håndværksmæssigt kreative sans.

arrow Læs også: Debat: Jeg er indigneret!

Indendørs forefindes en hyggelig café med tilhørende køkken og venligt køkkenpersonale, der altid står klar til at servere dagens frokostmenu med et smil på læben.

Første sal har et fitness rum med gode maskiner til træning af hele kroppen, og et krea-rum til dem der kan lide at male, eller klippe og klistre.

For mig er Regnbuehuset et utroligt dejligt og smukt sted at finde ud af sig selv og et sted at grave nyt mod op, og finde kompetencer i sig selv, man slet ikke vidste man havde.

Jeg er utrolig glad og taknemmelig for at være en del af Regnbuehuset, som har hjulpet mig så umådelig meget i min vækst som menneske, og samtidig givet mig den frihed og respekt til at lade mig finde min egen vej frem mod mit mål. Der findes ikke mange steder som Regnbuehuset i Danmark, der hilser en velkommen med åbne arme, næsten før man træder ind ad døren.

Jeg havde aldrig i mine vildeste drømme troet, at jeg ville fremme min udvikling så meget og finde ny styrke i mig selv, som jeg har gjort takket være mit ophold i Regnbuehuset.

Jeg er ikke bare klar til nye jobmæssige opgaver, men også klar til et mere socialt indholdsrigt liv, noget jeg førhen altid havde angst for, takket være de søde medarbejdere i Regnbuehuset.

Alt dette kunne aldrig lade sig gøre uden den næsten uudtømmeligt store hjælp, man får fra dag ét, når man træder ind ad døren, fra de meget dygtige og hjælpsomme ansatte i huset, der nærmest pusler rundt om en som små blomsterbier og sørger for, at man har alt hvad man behøver for at kunne klare enhver opgave, der bliver stillet en. Og har man brug for lidt fred, bliver det selvfølgelig også respekteret. Alle bliver hørt og set i Regnbuehuset.

Mine oplevelser er langt fra unikke, da jeg ved at alle andre medlemmer af huset har det på nøjagtig samme måde som jeg.

I forbindelse med mit forløb i Regnbuehuset hjalp min vejleder mig med at finde en praktikplads i DSB's kantine ved Hovedbanegården. Der har jeg været i godt 6 måneder nu, og når Corona-restriktionerne bliver løftet, er det mit håb og min drøm at blive fuldtidsansat.

arrow Debat: Bevar Regnbuehuset!
11. juli 2020 kl. 08:18 Opdateret: kl. 12:10

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?