24. januar 2021
Store bunker affald i naturen kan være en konsekvens af, at genbrugspladsen ikke har døgnåbent, mener Knud Anker Iversen. Privatfoto
Store bunker affald i naturen kan være en konsekvens af, at genbrugspladsen ikke har døgnåbent, mener Knud Anker Iversen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Forslag til byrådet: Døgnåben genbrugsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Forslag til byrådet: Døgnåben genbrugsplads
Taastrup - 13. januar 2021 kl. 06:17
Af Knud Anker Iversen, Ren By Koordinator

I Ren By initiativet har vi flere gange oplevet at der lå store bunker af affald, som bar præg af at et flyttelæs var tømt ud.

Vi har hørt et eksempel på at folk har ryddet ud i en lejlighed, og så ikke har nået på Lervangen inden kl. 18 og så - i desperation - har tømt bilen i naturen.

Lige nøjagtig disse tilfælde ville vi kunne undgå hvis genbrugspladsen blev åben i døgndrift. Det kan lade sig gøre uden større omkostninger idet der nok skal investeres i lidt mere digital overvågning og et styret adgangssystem som man kender det fra andre kommuner der har døgnåbent. Erfaringen andre steder fra er at det fungerer fint.

Vi foreslår derfor at byrådet - i samarbejde med Vestforbrænding - tager initiativ til døgnåbning. Den begrænsede ekstraudgift vil kunne modsvares af det ekstra tidsforbrug det kræver kommunens driftby at skulle ud og hente de forkert anbragte flyttebunker.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?