24. januar 2021
Kommunen har vejbesigtigelse fredag, hvor de er rundt i kommunen for at besigtige trafikale udfordringer. De kommer blandt andet forbi tre steder i Taastrup midtby
Kommunen har vejbesigtigelse fredag, hvor de er rundt i kommunen for at besigtige trafikale udfordringer. De kommer blandt andet forbi tre steder i Taastrup midtby
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Dejligt med cykeloprydning - og nu til næste skridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Dejligt med cykeloprydning - og nu til næste skridt
Taastrup - 06. juni 2019 kl. 20:27
Af Thomas Breinstrup, Kirkeholmen 10, 2630 Taastrup

Mange tak til Høje-Taastrup Kommune for at få ryddet op blandt efterladte, ødelagte og helt sikkert også stjålne cykler på den håbløse og indeklemte - men desværre eneste - cykelparkering ved Taastrup Station. Alle cykler er i uge 20 blevet mærket med en lille strimmel. De, der stadig står der om 30 dage, bliver fjernet.

Gentag venligst aktionen en gang om måneden i en periode for at komme til bunds og sende et signal. Og få så sat overvågningskamera og ordentligt (læs: virkningsfuldt) lys op inde i den i dag mørke, overdækkede halvdel af cykelområdet. Her foregår der også salg af ting, der næppe er lovligt. Måske kunne politiet sågar lægge et visit ind på en fast rute?

Området er tydeligvis udtænkt af en arkitekt, der aldrig cykler og ikke har nogen ide om, hvor ofte der stjæles cykler, når de er gemt væk som her. Lokalavisen Taastrup beskrev forleden teknisk udvalgs besøg for at se på forholdene. Det må betyde, at det er kommunens ansvar at sikre, at man trygt kan parkere sin cykel - og være sikker på, at den også står der, når man kommer tilbage.

En hyppigere oprydning af henkastet skrald m.m. ville også klæde den gode, gamle station.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?