23. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De vilde blomsters dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De vilde blomsters dag
Taastrup - 11. juni 2018 kl. 15:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der vil den 17. juni mellem klokken 13 og 15.30 være mulighed for at blive klogere på de vilde blomster. De planter vi ikke dyrker i haven, men som er ganske nyttige og spændende alligevel, og hvoraf flere kan spises.

Ønsker man at deltage, møder man op på Grennessmindes økologiske gartneri på Snubbekorsvej 16-18 ved gartneriets parkeringsplads.

Det vil være Kaare Jacobsen fra Botanisk Forening, der guider gæsterne. Udover at være aktiv i Botanisk forening er han også daglig leder af Grennessmindes gartneri.

Han vil tage gæsterne ud på en gåtur der også omfatter den nærliggende og kommende Snubbekorsskov. På turen vil man se på vilde blomster i ruderater, afgræssede folde, markukrudt, rørsump, mose, nyplantet skov og hegn. Der vil på turen blive sat navn på alle de vilde planter vi omgives af.

Der er flere buslinjer fra Taastrup og Høje-Taastrup station. De stopper ca. 500 m. fra gartneriet.

Arrangementet der er gratis er for alle- også børnene - og kræver ikke særlige faglige kompetance. Arrangementet gennemføres i samarbejde med lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening.

Udover turen i Taastrup arrangerer Botanisk forening ture 71 andre steder i landet. Det kan man læse mere om på www.botaniskforening.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk