1. april 2020
Natascha Stütz, Tore Bjarnason og Christoffer Berg modtog Lokalavisen Taastrups pokal for årets største idrætspræstation. Christoffer Berg var forhindret ved pokaloverrækkelsen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Natascha Stütz, Tore Bjarnason og Christoffer Berg modtog Lokalavisen Taastrups pokal for årets største idrætspræstation. Christoffer Berg var forhindret ved pokaloverrækkelsen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De ramte lige midt i skiven: Hædret med pokal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De ramte lige midt i skiven: Hædret med pokal
Opdateret 26. januar 2020 kl. 09:07
Taastrup - 25. januar 2020 kl. 09:33
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et forrygende 2019 kunne tre unge bueskytter modtage Lokalavisen Taastrups pokal for årets største idrætspræstation.

Det skete lørdag aften ved TIKs traditionelle pokalfest i Taastrup Idræts Haller.

Natascha Stütz, Tore Bjarnason og Christoffer Berg, der vandt sølvmedaljer ved ungdoms-VM og satte flere verdensrekorder, modtog Lokalavisen Taastrups pokal, som er den ældste og regnes for "den fineste" af de pokaler, der hvert år uddeles til TIKs store pokalfest. Pokalen uddeles til årets største idrætspræstation eller en ekstraordinært stor lederindsats gennem mange år.

De tre unge bueskytter fra Taastrup deltog ved ungdoms-VM i Madrid i august sidste år og hentede to sølvmedaljer og satte tre verdensrekorder.

DAGBLADETs ungdomslederpris gik til TIK Gymnastiks trænerteam i konkurrenceafdelingen, mens Taastrup Erhvervsforenings pris gik til pokalfestudvalget i TIK.

Det var en aften med masser af fest og stemning. Deltagertallet var det højeste de seneste 10-15 år - 325 TIK'ere var på plads til festen, der bød på god mad, musikalsk underholdning, taler, pokaloverrækkelser og dans til på den anden side af midnat.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk