25. marts 2019
Billedet her er fra Business Basar 2017. Foto: Baes Foto
Billedet her er fra Business Basar 2017. Foto: Baes Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dating for erhvervsfolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dating for erhvervsfolk
Taastrup - 08. september 2018 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 20. september holder borgmester Michael Ziegler, Høje-Taastrup Kommune, åbningstale til Business Basar 2018, som er et dating-event for lokale aktører inden for erhvervsliv og arbejdsmarked.

Bag basaren står Høje-Taastrup Erhvervsforum, Hedehusene Erhvervsforening og - som ny partner i år - Høje-Taastrup Kommune. Det foregår på Quality Hotel Høje Taastrup, hvor arrangørerne håber at få kunne præsentere over 30 stande.

- Sidste år, hvor vi holdt den første Business Basar, havde vi 25 stande. Det tal har vi allerede passeret nu, både med gengangere fra 2017 og med nye deltagere. Hotellet er så fleksibelt indrettet, at vi nemt kan skabe plads til 40 stande, så kom bare med din tilbagemelding, opfordrer Ulrik Larsen, sekretær for Høje-Taastrup Erhvervsforum.

Idéen med Business Basar er at skabe et uformelt mødested, hvor aktører fra erhvervslivet kan date hinanden, skabe relationer, udveksle ideer og præsentere produkter og ydelser. Virksomheder, som har købt standplads, kan invitere fem gæster med.

- Foruden de inviterede gæster håber vi også at se mange af vores medlemmer og andre erhvervsfolk. Basaren er en god lejlighed til at netværke uforpligtende, se hvad andre aktører kan tilbyde og blive inspireret, når vi på scenen får besøg af Michael Ærø fra Zellgeist med et indlæg om kundefokus og salg, siger Ulrik Larsen.

På basarens hjemmeside businessbasar.dk kan gæster på forhånd booke aftale med udstillere, som de gerne vil i dialog med ude på standene. Der bliver også et loungeområde, hvor der serveres tapas og forfriskninger, mens Magnus Rossen underholder med guitar og sang.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk