26. maj 2019
Fire par er klar til program 10 i ?Vild med dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
gallery icon

Se billedserie

Fire par er klar til program 10 i ?Vild med dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Spil: Simon er den største udfordrer i Vild med Dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Spil: Simon er den største udfordrer i Vild med Dans
Taastrup - 09. november 2018 kl. 13:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge var det Signe Lindkvist, der røg ud af Vild med Dans, dagen efter at Rolf Sørensen havde trukket sig. Dermed gik hele feltet fra at være seks deltagere til nu at være fire deltagere. Efter de to afgange, vurderer Danske Spils oddssættere, at showet nu skifter karakter.

- Vild med Dans er som udgangspunkt et popularitetsshow. Men vi har også i de 15 sæsoner, vi har sat odds på det, set, at på et tidspunkt, når vi nærmer os finalen, så skifter showet lidt karakter og bliver et egentligt danseshow. Og det er det, vi kommer til at se nu, hvor der er fire dansere tilbage, som alle mere eller mindre kan danse, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Blandt de resterende dansere er det Molly Egelind, som er oddssætternes storfavorit til at vinde Vild med Dans.

- Molly Egelind har faktisk været vores favorit fra dag 1, og hun har danset på et højt niveau alle ugerne igennem. Undervejs har Simon Stenspil været vores største udfordrer til Molly, men dansemæssigt holder han ikke helt samme høje og stabile niveau, som Molly Egelind gør. Og det er også derfor, hun står til odds 1,40, mens Simon Stenspil, der er nærmeste forfølger, giver odds 4,75, siger Peter Emmike Rasmussen.

Lucy Love er igen oddssætternes favorit til at ryge ud:

- Lucy Love har været i tre omdanse indtil videre, samtidig med hun er den af de tilbageværende deltagere, der gennemsnitligt scorer lavest fra dommerne, så derfor giver vi odds 1,55 på, at Lucy Love må forlade programmet efter fredagens show, siger den oddsansvarlige.

Fjerde par er skuespiller Esben Dalgaard, som Danske Spil har givet odds 6,50 som vinder.

Fredag den 9. november skal parene også dyste i en ekstrem hård maratondans, der er inspireret af 1960'ernes løsslupne danse.

Molly & Mads, Lucy & Michael, Esben & Mille danser pasodoble, mens Simon & Asta danser samba til tonerne fra Cisilia, der kommer og synger nummeret 'Wild Child'.

Se Vild med Dans på TV2 fredag klokken 20.00.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk