19. april 2019
Her ses testbanen til barnevognene, da den var ved at blive lavet, hvor man kan prøve vognene af på forskelligt underlag. PR-foto
Her ses testbanen til barnevognene, da den var ved at blive lavet, hvor man kan prøve vognene af på forskelligt underlag. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks største: Ny forretning åbner i City 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks største: Ny forretning åbner i City 2
Taastrup - 26. september 2018 kl. 12:09
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 28. september slår en 2000 m2 stor Ønskebørn-forretning dørene op i City 2. De mange kvadratmeter gør butikken til Danmarks største Ønskebørn, og indehaver Gitte Thomsen fortæller, hvorfor valget lige faldt på City 2.

arrow Læs også: Lang kø før butiksåbning: - Jeg går alligevel hjemme på barsel

- City 2 er helt fantastisk for børnefamilier, og jeg tror på, at centret kommer til at blomstre endnu mere. Fordi forretningen bliver så stor og har et stort udvalg, håber jeg også på, at vi kan trække kunder fra hele Sjælland og være et af de steder, man helt sikkert skal se, når man skal købe baby- og børneudstyr, siger Gitte Thomsen, der i forvejen er indehaver af Ønskebørn i Rødovre, Fisketorvet og Slagelse.

I den nye forretning vil der blive kræset for børnefamilier, og der vil blandt andet være lounges, hvor man kan prøve babyudstyr og få plads til fred og ro, hvis man for eksempel er nybagte forældre og ude at shoppe med den lille ny.

- Vi prøver på at kræse for familier og kommende forældre, når de skal handle her. Det skal gerne være afstresset, siger Gitte Thomsen.

Butikken bliver cirka dobbelt så stor, som de tre andre forretninger, Gitte Thomsen har. De mange kvadratmeter giver blandt andet bedre muligheder for, at man kan afprøve barnevogne.

- Vi har lavet en testbane, hvor man kan prøvekøre vogne på forskelligt underlag som brosten og skærver, så man kan prøve, hvordan det føles. På den måde kan man få en idé om, hvilke behov man har til en barnevogn, siger Gitte Thomsen.

Forretningen åbner den 28. september klokken 10.00.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk