21. oktober 2019
Sådan kommer det nye logistikcenter i Nymølle Grusgrav i Hedehusene til at se ud, når det gerne skulle stå færdigt ved udgangen af 2019.
gallery icon

Se billedserie

Sådan kommer det nye logistikcenter i Nymølle Grusgrav i Hedehusene til at se ud, når det gerne skulle stå færdigt ved udgangen af 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DSV: Vi bliver nødt til at tænke stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DSV: Vi bliver nødt til at tænke stort
Taastrup - 18. maj 2019 kl. 14:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Transportgiganten DSV bygger sit største logistikkompleks på verdensplan i Hedehusene, og det var således ikke en nem opgave, firmaet stillede totalentreprenøren DS Flexhal overfor i januar 2019: Kunne de bygge et 47.590 m2 stort logistiklager, der endnu ikke var projekt på, som skulle opføres i bunden af en udgravet grusgrav, hvor overfladevand skulle udledes i et fredet område - og som lå ovenpå en naturbeskyttet sø og en »vaskesø« på 8.000 m2, som var løst opfyldt, ufarbar og skulle fjernes.

Og kunne det hele i øvrigt stå færdigt den 31. december 2019?.

DS Flexhal brugte det meste af en dag på at finde ud af, om koncernen kunne frigive de rette kompetencer til at løfte en opgave af sådan en kaliber. Og da de havde sikret en byggeorganisation, sagde DS Flexhal ja tak til at påtage sig udfordringen.

DSV har netop opkøbt et 280.000 m2 landareal i Nymølle Grusgrav i Hedehusene tæt ved det nuværende hovedkontor, som DS Flexhal også har opført hovedparten af. Og det er her i den gamle grusgrav på den anden side af Roskildevej, at de ekstra logistikfaciliteter nu skal bygges.

- Byggeprojektet kommer til at være i flere faser, hvor denne bygning er første etape. Der skal opføres i alt fire lagerbygninger på i alt 150.000 m2 for DSV, fortæller CEO for DS Flexhal, Kent Hejn Kristensen.

DSV er i en positiv vækst og skal udvide for at imødekomme både vækst og behov hos kunder.

- Vi bliver nødt til at tænke stort. Og det gør vi ved at planlægge længere ud i fremtiden. Nu ser vi spændt frem til at skabe et kæmpe logistikkompleks rundt omkring vores globale hovedkontor - ja, det bliver faktisk DSV's største logistikkompleks overalt i verden, siger Brian Winter Almind, der er Executive Vice President i DSV Group Property.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk