11. december 2017
Taastrup Amatørscene var forleden mødt  talstærkt op.
gallery icon

Se billedserie

Taastrup Amatørscene var forleden mødt talstærkt op.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkuslandet åbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkuslandet åbner på lørdag
Taastrup - 12. oktober 2017 kl. 18:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Filmen 'Sikke Et Cirkus' med Rasmus Bjerg og Hr. Skæg (Mikkel Lomborg) på rollelisten havde premiere torsdag den 5. oktober.

Filmen 'Sikke Et Cirkus' bygger på det populære Cirkus Summarum og DR Ramasjangs elskede børnefigurer som Onkel Reje, Bamse og Rosa Fra Rouladegade.

I en hæsblæsende sammensætning af meget populære karakterer finder filmen vej til City2's biograf Nordisk Film Biografer Taastrup. 'Sikke Et Cirkus' har allerede fyldt biografsalene op med glade børn, forældre og bedsteforældre.

I filmens ånd var City2's torv lørdag den 7. oktober fyldt med glade gæster til en ægte cirkusstemning. I en duft af candy floss og lysets genskær i sæbeboblerne, som kom fra sæbeboble maskinen, var Taastrup Amatørscene mødt op talstærkt sammen med leder teamet Sebastian Wilsky og Kathrine Breinstrup.

I efterårsferien i næste uge - 42 - vil Nordisk Film Biografer Taastrup invitere ind til ægte cirkusstemning i forbindelse med 'Sikke Et Cirkus'. Der vil være mulighed for at komme ind til et stort cirkusland på City2's torv. Cirkuslandet åbner på lørdag den 14. oktober, og det er muligt at købe billetter til indgang via Informationen i City2. I forbindelse med åbningen af cirkuslandet, er det muligt at købe efterårsferie billetter, hvor der kan være indgang til filmen 'Sikke Et Cirkus'.

Taastrup Amatør Scene og Nordisk Film Biografer Taastrup har i en længere periode samarbejdet for at fremme underholdningsmulighederne i området omkring Taastrup. Taastrup Amatørscene har i november en række forestillinger på den gamle krimi komedie fra 1944 Arsenik Og Gamle Kniplinger. Billetter kan købes på www.billetto.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk