11. juli 2020
City 2?s centerchef har set sig nødsaget til at sætte betonblokke op på parkeringspladsen for at sikre at biltræffet Striben Ishøj ikke bruger pladsen, hvor de har generet naboer og svinet. Foto: Kasper Ellesøe
City 2?s centerchef har set sig nødsaget til at sætte betonblokke op på parkeringspladsen for at sikre at biltræffet Striben Ishøj ikke bruger pladsen, hvor de har generet naboer og svinet. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Center om biltræf: De er ikke velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Center om biltræf: De er ikke velkommen
Taastrup - 10. maj 2019 kl. 09:24
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Betonblokkene, der spærrer en del City 2's parkeringsplads, bliver ikke nødvendigvis fjernet foreløbig.

arrow Læs også: Betonblokke i vejen: Biltræf blev aflyst

Det fortæller centerchef Thomas Lüscher, der i sidste uge måtte se sig nødsaget til at spærre af for at undgå, at biltræffet, der går under navnet Striben Ishøj, bruger parkeringspladsen.

- Selvfølgelig skal betonblokkene ikke være der permanent. Men vi kender vores besøgsstatistik de næste måneder, og der er vi ikke udfordret på kapaciteten, så betonblokkene bliver stående for at spærre den parkeringsplads, hvor der er tagdækket, som de er så glade for. Den lille irritation, der ligger i, at vi så må holde lidt tættere i et stykke tid, opvejes af, at de ikke er her, siger Thomas Lüscher.

Han har tidligere udtalt, at City 2 ofte har aftaler med foreninger og andre, der låner centerets parkeringsplads til for eksempel biltræf, men der er det under ordnede forhold, og der er indgået klare aftale, ligesom der er ansigter på, hvem man laver aftalen med. Det er ikke tilfældet med Striben Ishøj.

- De har faktisk taget kontakt til mig og sagt, at de vil i dialog med os. Men igen har de underskrevet sig som Striben Ishøj og uden navn og adresse. Vi har meddelt dem, at ejerne, Danske Shoppingcentre, ikke vil have, at de er her. De er ikke velkommen, siger Thomas Lüscher og fortsætter.

- Når man ser de sorte streger på parkeringspladsen, er det tydeligt, at de ikke bare sparker dæk. Vi orker ikke, at de er her, siger Thomas Lüscher.

Inden længe står City 2 overfor at skulle rykke omkring 1000 parkeringspladser fra den nordlige del af centret til den sydlige i forbindelse med at den nye bydel Høje Taastrup C tager form og det kommende parkstrøg og rådhus skal anlægges. Og så forsvinder den overdækkede parkeringsplads med sikkerhed.

Thomas Lüscher regner dog ikke med, at den vil være lukket så længe.

- Jeg kan fjerne betonblokkene i næste uge, hvis jeg føler mig sikker på, at de ikke kommer. Men som det ser ud lige nu, tør vi ikke, for vi har ikke tillid til, at de opfører sig ordentligt, siger Thomas Lüscher, der også har lavet en aftale med politiet, om at politiet gerne må udskrive bøder på City 2's ejendomme, hvis der er biltræf.

Ifølger centerchefen har man fået klager fra naboer, om at biltræffet larmer og sviner, og i forlængelse af træffene har der også været kørt ræs til og fra de pladser, der har været brugt til træffet, der indtil i år har hørt til i Ishøj.

Men også her har parkeringspladser været spærret med betonblokke, og biltræffene har skullet være andre steder. Et af de steder har altså været ved City 2, men det er slut nu.

Striben Ishøj oplyser på sin Facebook-side, at man nu skifter navn til Striben.dk. Her fremgår det også, at folkene bag Striben.dk er ærgelige over, at de ikke må være ved City 2, men man håber at få lov af et af de andre steder, som man har henvendt sig til.

I Facebook-opslaget står der også, at man holder denne uges træf i Ballerup, og at man opfordrer til at overholde fartgrænserne, rydde op og ikke lave hjulspor.

arrow Lovligt streetrace: Her er kørekortet ikke i fare
23. april 2019 kl. 07:03 Opdateret: kl. 06:59
arrow Flere »striber«: Gaderæs flytter rundt
21. april 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
arrow Politiet opløste gaderæs
21. april 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 06:05
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk