20. november 2017
Høje Taastrup Vej skal efter planen videreføres ind i den gule by, så Blekinge Boulevard kan nedlægges. Det er den røde linje, der illustrerer den plan.
Høje Taastrup Vej skal efter planen videreføres ind i den gule by, så Blekinge Boulevard kan nedlægges. Det er den røde linje, der illustrerer den plan.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byudvikling: Vejene skal på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byudvikling: Vejene skal på plads
Taastrup - 17. juli 2017 kl. 17:55
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med de store planer for udbygning af Høje Taastrup C, er der også et behov for at kigge på den overordnede infrastruktur i området.

Byrådet har tidligere afsat 20 millioner kroner til omlægning af den overordnede infrastruktur i Høje Taastrup By, og nu er der behov for at komme i gang med planerne. Derfor har byrådet på sit seneste møde frigivet 3,5 millioner kroner af de afsatte penge til at igangsætte den indledende planlægning og skitseprojektering af vejomlægningerne.

Den skal danne grundlag for udarbejdelse af forslag til vejlokalplan og ramme­lokalplan for området. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Den tidligere vedtagne helhedsplanen for området indebærer blandt andet en lukning af Blekinge Boulevard, som skal fjernes og erstattes af bygninger, så området bliver en del af byen. I stedet skal Høje Taastrup Vej forlænges ind i den gule by, så man kan få adgang til området ad den vej.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk