12. december 2017
Assistent i Fablab TI, Kathrine Hagen, har fremstillet et puslespil i laserskæreren på under to minutter. Det kan du også prøve, når Fablab TI holder aftenåbent 26. april. Foto: Martin Kunzendorf, Teknologisk Institut
gallery icon

Se billedserie

Assistent i Fablab TI, Kathrine Hagen, har fremstillet et puslespil i laserskæreren på under to minutter. Det kan du også prøve, når Fablab TI holder aftenåbent 26. april. Foto: Martin Kunzendorf, Teknologisk Institut
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byg dit eget legetøj i Fablab TI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byg dit eget legetøj i Fablab TI
Taastrup - 21. april 2017 kl. 11:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af Forskningens Døgn, slår Teknologisk Institut dørene op for sit prototypeværksted Fablab TI onsdag aften.

Alle er velkomne og der bliver rig mulighed til at bygge løs et sted, der adskiller sig markant fra traditionelle værksteder, ved at være spækket med digitale maskiner, som 3D printere, laserskærere og CNC fræsere.

Til dagligt bruges Fablab TI af både virksomheder og private ide-rige borgere, til at bygge prototyper i, men onsdag aften er børnefamilierne i centrum.

Det fortæller manager i Fablab TI Line Gram Frøkjær, der har forberedt en række hurtigt producerbare produkter, som både store og små kan kaste sig over.

»Man skal bare dukke op og så kan man fx lave sit eget puslespil, sin egen mobiltelefonholder eller sit eget navneskilt,« fortæller hun.

Mød også en opfinderrådgiver
»Med vores laserskærer tager det mindre end to minutter at skære et puslespil ud og derefter kan man præge det med lige det motiv man har lyst til,« fortæller Line Gram Frøkjær.

Fablab TI er en del af Opfinderrådgivningen og derfor vil der på aftenen også være opfinderrådgivere til stede, som tilbyder rådgivning, hvis man måtte have en god ide eller opfindelse i ærmet og gerne vil have sparring til at komme videre med den.

Foruden det åbne fablab, byder Teknologisk Institut også indenfor i de markante Energiflex huse, der ses fra Helgehøjs Alle, samt tilbyder en forunderlig rejse mod fremtidens byggematerialer, fremstillet af tomatplanter og ålegræs.

Alle arrangementer foregår onsdag 26. april 16-19 på Gregersensvej 1F.

Deltagelse er gratis og arrangementerne er en del af Høje Taastrup Kommunes mange tilbud i Forskningens Døgn. Se dem på www.htk.dk/fd

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk