18. oktober 2019
7 Eleven kiosken på Taastrup Torv lukker torsdag den 31. januar 2019.
7 Eleven kiosken på Taastrup Torv lukker torsdag den 31. januar 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik på torv må lukke: Den er ikke rentabel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik på torv må lukke: Den er ikke rentabel
Taastrup - 30. november 2018 kl. 14:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 31. januar 2019 bliver sidste dag, hvor der kan købes kaffe, croissanter og billetter i 7 Eleven-kiosken på Taastrup station.

- Det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes at holde butikken rentabel. Vi havde håbet, at 2018 skulle være året, hvor udviklingen vendte. Men trods flere års indsats er det ikke lykkedes, derfor lukker butikken, siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

I dag betjener ni ud af 10 af DSB's kunder sig af DSB's digitale platforme, når de køber billetter og søger information om deres rejser. Det har været medvirkende til det svigtende antal betjeninger i butikken, men også salget af andre varer er vigende. Blandt andet underholder flere rejsende sig gennem de elektroniske medier i stedet for at købe blade og magasiner.

- Der er blevet gjort flere forsøg på at holde indtjeningen oppe ved at tilpasse udbuddet til kunderne. Blandt andet med frisksmurte sandwich til at tage med på farten. Det har ikke været nok, trods en stor indsats fra personalet, siger Aske Wieth-Knudsen.

For de togkunder, der hidtil har købt deres billet i 7 Eleven butikken kan de fremover købe billetten i eksempelvis i DSB's billetautomat på stationen, på stationen i Høje Taastrup eller Albertslund, via DSB's App, i DSB's netbutik på dsb.dk eller ved at kontakte DSB's kundeservice på tlf. 7013 1415.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk