10. juli 2020
Med 252 personlige stemmer er Toke Elling en del af den Konservative gruppe, der fra 1. januar starter arbejdet op i det nye byråd. Foto: Privat
Med 252 personlige stemmer er Toke Elling en del af den Konservative gruppe, der fra 1. januar starter arbejdet op i det nye byråd. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandmand klar til at fyre op i byrådsarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandmand klar til at fyre op i byrådsarbejdet
Taastrup - 23. november 2017 kl. 20:07
Af Johan Monggaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 12 pladser i det nye byråd til det Konservative-borgmesterparti, er der plads til flere nye ansigter blandt de Konservative. Blandt de nye ansigter er den 29-brandmand Toke Elling, der stormer ind i byrådet med 252 personlige stemmer. Dermed har det kommende byrådsmedlem fået flere personlige stemmer end nogle af sine etablerede Konservative partikammerater.

Det er en synligt glad Toke Elling, der nu for alvor kan se frem til at kunne kalde sig byrådsmedlem fra den 1. januar 2018.

- Jeg fik tredje flest stemmer hos de Konservative, og det er jeg er overrasket over. Men jeg var rimelig sikker, at det ville lykkes, for jeg har en stor berøringsflade i forbindelse med mit arbejde, og jeg har boet i byen altid. Men jeg havde ikke regnet med, at det ville blive med så mange stemmer. Det tyder på, at nogle, der ikke kender mig, har stemt på mig.

Det kommende byrådsmedlem mener, at det er hans mærkesager, der har været med til at gøre udslaget.

- Jeg må have ramt de rigtige mærkesager og måske har det også noget at gøre med mit job som brandmand at gøre, at der er noget tillid til den form for job. Og så har jeg gjort meget ud af at promovere mig på Facebook, siger Toke Elling, der blandt sine mærkesager vil arbejde for en god lokal løsning i forhold til nationale besparelser i brandvæsenet, der i følge Toke Elling, har givet store udfordringer kommunalt. Ligesom 29-årige Toke Elling vil have sit politiske arbejde rettet mod skoleområdet.

- Jeg synes, at der skal udvikles meget mere på folkeskolen i forhold til at indeholde alle læringsstile, så dem der har lidt krudt i røven kan blive aktiveret i undervisningen, så alle får en succes med folkeskolen, fortæller Toke Elling.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk