22. oktober 2020
Farokh lærer sine danse-færdigheder fra sig i Stationsbygningen kl. 17. Foto: Liselotte Rydlund
Farokh lærer sine danse-færdigheder fra sig i Stationsbygningen kl. 17. Foto: Liselotte Rydlund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne overtager byttesystemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne overtager byttesystemet
Taastrup - 16. december 2016 kl. 12:17

Lokale ambassadører har sagt ja tak til at overtage Skill Swop-projektet efter kunstnerne, der åbnede Skillbanken i de gamle Nordea-lokaler på Hovedgaden i september. Skill swop projektet åbner derfor tre steder i Hedehusene og det foregår tre forskellige steder fredag den 16. december kl. 16-18 på Biblioteket, i Stationsbygningen og i Charlottekvarteret.

Arrangørerne sørger for, at det bliver en festlig eftermiddag med skill-demontrationer, lancering af en gratis bog om projektet, en lille filmvisning om processen og selvfølgelig noget godt til ganen.

På hver 'station' ligger skill og kontaktlister, så nye kan blive en del af byttesystemet. Tre lokale borgere vil sørge for, at der bliver lavet et match.

Festlighederne begynder kl. 16 i biblioteket med klipning af er rødt bånd, lancering af bogen, skill-demonstrationer og snacks. Kl. 16.30 går turen til Stationsbygningen, hvor der vil være andre skill-demonstrationer og kaffe og kage. Kl. 17 kører en bus til den sidste åbning i Charlottekvarteret, hvor der vises film om projektet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk