21. august 2019
Varehuschef i IKEA Taastrup Anders Olsen er glad for at kunne donere penge til Familiens Hus. Foto: Kasper Ellesøe
Varehuschef i IKEA Taastrup Anders Olsen er glad for at kunne donere penge til Familiens Hus. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne i Taastrup støtter de mindste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne i Taastrup støtter de mindste
Taastrup - 20. februar 2019 kl. 09:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vanen tro har kunderne i IKEA Taastrup i år valgt at støtte børn i udsatte positioner gennem en donation af tøjdyr.

Donationerne er gået til Familiens Hus, der er et partnerskab mellem Mødrehjælpen og Høje-Taastrup Kommune, og i år har varehusets kunder doneret 6870 kroner, hvilket svarer til 142 bamser.

Bamserne har blandt andet fundet vej til sorggrupperne i Familiens Hus, hvor de bringer smil på læben og får et ekstra kram. Derudover har flere børn fået en ny blød ven, der kan følge dem og skabe plads til leg i hverdagen.

- Vi er meget glade for at mærke, at de lokale ønsker at bakke op om initiativet og give børnene en glædelig overraskelse. Leg er enormt vigtigt, og hos IKEA mener vi, at alle har ret til leg, da det er her, vi udvikler os og lærer at omgås andre mennesker. Derfor er vi også stolte over at kunne bidrage til, at børnene hos Familiens Hus får en ny legekammerat, siger Anders Olsen, Varehuschef hos IKEA Taastrup.

Hos Familiens Hus i Høje-Taastrup er man glad for hjælpen og den store velvilje, der er fra Taastrup borgernes side til at skabe bedre rammer for de børn, der ikke har så meget og derfor kan have brug for en blød følgesvend at kramme.

- Vi er meget taknemmelige over at mærke den store tilslutning fra borgerne i Taastrup, og det varmer at se, at så mange, der har haft lidt luft i budgettet, også har valgt at hjælpe dem, der måske ikke selv har så meget. Alle børn bør have mulighed for leg og smil i hverdagen, og jeg ved, at det bliver en smule lettere med dette initiativ. Ofte skal der ikke meget til, før hverdagen bliver lidt sjovere, siger Pia Jessen, leder i Familiens Hus i Høje-Taastrup.

Tøjdyrene er en del af IKEAs arbejde for at sætte fokus på børns rettigheder og ret til at lege - overalt i verden. Mange børn mangler trygge rammer til at lege og udvikle sig i, og udover støtten på lokalt plan, støtter IKEA hvert år blandt andet Handicap International, Red Barnet, Special Olympics, Room to Read, UNICEF og War Child for at hjælpe nogle af verdens mest sårbare børn med at lege sikkert og udvikle sig i trygge rammer.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk