26. marts 2019
?Lyst? hedder forestillingen som kan opleves i Medborgerhuset den 14. september.
?Lyst? hedder forestillingen som kan opleves i Medborgerhuset den 14. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bordel åbner i Medborgerhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bordel åbner i Medborgerhuset
Taastrup - 11. september 2018 kl. 09:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forestillingen 'Lyst', som kan ses i Medborgerhuset den 14. september, er en One2One-forestilling, der gør det muligt at komme helt tæt på en sexarbejders verden.

Eja Due inviterer publikum ind i det private, intime rum, hvor sexarbejde foregår, samt ud i det offentlige rum, hvor de normative sandheder danner konstruktionen: "den prostituerede".

Forestillingen 'Lyst" er interaktiv, provokerende og intim scenekunst, hvor Eja sætter sin egen krop på spil i en gennemgribende undersøgelse af offentlighedens forståelse af, hvem den prostituerede er, og hvilke problematikker der eksisterer i den offentlige debat om hende. For hvori ligger forskellene og lighederne egentlig - mellem hende selv og en sexarbejder?

Kl. 17.00 fredag d. 14. september holdes en til performance lecture, hvor publikum har mulighed for at deltage i debatten undervejs og ikke mindst blive udfordret på holdninger til emnerne købesex, prostitution og sugardating, i dialog med Eja, der de sidste fem år har fuldt debatten herhjemme og i udlandet tæt.

Eja undersøger, hvordan vi forholder os til sexarbejderen ved at sætte fokus på, hvordan vores individuelle stemme gør en forskel, når det kommer til udskamning eller accept af luderen i vores samfund.

Man kan også få en One2One oplevelse. Her præsenteres det enkelte publikum, en ad gangen for sexarbejderen og får en oplevelse, hvor facts og oplevelser afdækkes i et overraskende og provokerende intimt møde. Publikum tager del i fiktionen med deres valg og får mulig for at dele deres inderste tanker i et lukket og intimt rum.Der er kun to One2One-forestillinger, kl. 20.00 og 21.00, så du skal skynde dig, hvis du vil have denne unikke oplevelse.

Du kan købe billetter på www.kulturhusenehtk.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk