17. oktober 2019
Der var rekordmange mennesker til bingo på Borgerskolen. Privatfoto
Der var rekordmange mennesker til bingo på Borgerskolen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bingo var et hit på Borgerskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bingo var et hit på Borgerskolen
Taastrup - 24. maj 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Humøret var højt, da Borgerskolens Venner for nyligt slog dørene op til den årlige Bingo aften.

Cirka 130 personer deltig, og det var så mange, at hele kantineområdet måtte tages i brug i stedet for skolens Dramasal, som normalt har dannet rammen.

I samarbejde med Smør & Brød var skolens kantine åben, og flere deltagere var kommet tidligt, for at spise en let ret, finde de rette bingoplader og hygge sig. Mange havde flotte og lækre kager med, til den store kagekonkurrence i pausen. Disse blev bedømt ud fra smag og udseende af Masterchef Laila Celikkol. Kagerne blev præmieret og nydt med stort velbehag i pausen.

Butikker fra hele Taastrup Hovedgade og City 2 havde sponsoreret fine og flotte præmier. De var opstillet et lækkert gavebord, hvor der blandt andet var en fin Singer symaskine fra Skousen, en Irishcoffee gaveæske fra Kvickly, gavekort til Bergendorff, Smør & Brød og Coffee & sandwich. Der var vin og chokolade-gaver fra Taastrup Ny Vinhandel, mange dejlige søde sager fra Sweet City, smykker fra Asferg smykker, krop og helse produkter fra Matas og House of Beauty. Hovedpræmien var et gavekort fra Louis Nielsen til en brille, solbrille eller linser. På Borgerskolens Venners Facebookside har vi lavet en lille takke film til alle vores mange rare sponsorer.

Det var alt sammen gaver man kun kunne blive rigtig glad for at vinde!

Elevinddragelse er også noget de arbejder med på Borgerskolen. Så til en festlig Bingoaften hører sig også festlige - og unge - nummeropråbere! Ved to spil fik alle de børn, som havde lyst, lov til at råbe tre numre op hver. Det forgik med en god blanding af nervøse miner, fnis, grin og stolte stemmer. Det er et lille hold af frivillige forældre, som har stået for indsamlingen af de mange flotte præmier, lavet invitationer og annoncer, spredt det gode budskab, klargjort lokale og alt, hvad der ellers hører sig til.

Borgerskolens Venner takker alle, der mødte op og alle de mange hjælpsomme hænder som tog del i både opstilling og oprydning.

Formålet med støtteforeningen Borgerskolens Venners er hovedsagligt at sikre at der er økonomi til driften af skolens kantine.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk