19. juli 2019
Nytårskoncerten i år blev som sædvanlig et tilløbsstykke.
Nytårskoncerten i år blev som sædvanlig et tilløbsstykke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetsalg til nytårskoncert åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalg til nytårskoncert åbner snart
Taastrup - 05. februar 2019 kl. 13:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Taastrup Teater & Musikhus åbner op for billetsalget til Nytårskoncerten 2020 onsdag den 6. februar, så kommer det til at ske over to omgange. Kl. 10.00 bliver det fysiske billetsalg åbnet, hvor man kan komme forbi Taastrup Teater & Musikhus på Kjeld Abells Plads. Her vil der blive budt på kaffe, te og lidt sødt til tanden, mens man venter. Teater- og musikhuset har billetkontoret åbent til kl. 15.00.

Hvis man ikke har mulighed for at møde op i Taastrup Teater & Musikhus, så bliver onlinesalget åbnet kl. 12.00 samme dag på www.teaterogmusik.dk.

Det er traditionen tro Promenadeorkestret v/ dirigent Bjørn Hyrup, der kommer til at stå for musikken til Nytårskoncerten 2020 onsdag den 8. januar.

Promenadeorkestret blev dannet i 1906 for at skabe liv i et stille hjørne af Tivoli i København. De har altid haft tidens populære toner som kernerepertoire. Det 17 mand store orkester med dirigent, strygere, blæsere, klaver og slagtøj holder liv i gyldne epoker som Wiener-musikken, operetter, Broadway-musicals og swing-musik.

Solisterne til Nytårskoncerten 2020 vil blive offentliggjort senere på året.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk