21. september 2019
Omkring 250 gæster lagde vejen forbi Billedskolens fernisering på »Den hemmelige Have« i Taastrup Kulturcenter.
gallery icon

Se billedserie

Omkring 250 gæster lagde vejen forbi Billedskolens fernisering på »Den hemmelige Have« i Taastrup Kulturcenter.
Foto: HTK (Lene)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedskolens Forårsudstilling var en stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedskolens Forårsudstilling var en stor succes
Taastrup - 12. april 2019 kl. 19:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mega-bier, indfangede feer og tulipaner i mandshøjde trak fulde huse, da Billedskolen den 11. april holdt fernisering af deres forårsudstilling Den Hemmelige Have.

Kulturcenteret var stuvende fuldt - omkring 250 gæster var med til ferniseringen af Billedskolens Forårsudstilling, som igen i år blev åbnet af borgmester Michael Ziegler.

Eleverne og deres undervisere har haft travlt op til ferniseringen, og de mange flotte værker var alle sammen udformet af eleverne fra Billedskolen.

Eleverne har hentet inspiration fra kunstnere som Franz West og Claude Monet, filmen 'Little shop of horrors' og fænomenet Surrealisme.

Billedskolens professionelle billedkunstnere har vejledt eleverne, og værkerne er bygget, tegnet og malet med materialer som: papmache, pap, tegning, akvarel- og akrylmaling.

Du kan stadig nå at se de flotte værker, for udstillingen kan opleves i Kulturcenterets åbningstider til og med 7.maj på Poppel Alle 12, 2630 Taastrup.

Og har du et kreativt barn, der ønsker at lære mere om kunst og bruge sin fantasi, så tilmeld dit barn Billedskolens nye sæson fra 1.maj 2019 på www.billedskolen.htk.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk