1. december 2020
Aase Stenberg Christensen har været en populær frisør. Til receptionen mødte en strøm af hendes kunder op for at ønske tillykke og sige farvel. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Aase Stenberg Christensen har været en populær frisør. Til receptionen mødte en strøm af hendes kunder op for at ønske tillykke og sige farvel. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 60 år i samme job: - Hun er en speciel og fantastisk dame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 60 år i samme job: - Hun er en speciel og fantastisk dame
Opdateret 23. oktober 2020 kl. 18:02
Taastrup - 23. oktober 2020 kl. 15:59
Af pernille Rohde

- Det er fuldstændig overvældende, sagde Aase Stenberg Christensen, da hun fredag eftermiddag tog imod receptionsgæster i Frisør Steen på Taastrup Hovedgade.

arrow Læs også: Stopper efter 60 år i samme job: Nogle kunder er begyndt at græde

Aase holdt noget så usædvanligt som sit 60 års jubilæum i samme salon. Og samtidig med at receptionen markerede de mange år i salonen, var det også et farvel. Aase, der i dag er 75 år, har besluttet at gå på pension nu.

Flere gange var der kø foran salonen, fordi gæsterne på grund af Corona måtte vente, til der var plads indenfor. Aase tog imod sine mange gæster i salonen og derefter kunne gæsterne gå ud i salonens gårdhave, hvor der var mad og drikke.

Efterhånden som dagen skred frem, lignede salonen mere en blomsterbutik end en frisørsalon. Aase blev begavet til overflod af sine mange kunder og venner.

En af dem, der kom forbi for at sige farvel til Aase, var Anne-Grethe Thorn.

- Jeg er kommet i salonen i 45 år og er blevet klippet af flere af salonens frisører og ofte af Aase. Vi kender næsten hinanden privat, for hun har altid været så sød at tale med, sagde Anne-Grethe Thorn.

Også Hanne Ekstrøm var forbi med en gave til sin frisør.

- Jeg er kommet her i mange år og har vekslet lidt mellem frisørerne. Men Aase har altid haft et smil på læben og er en meget professionel frisør.

Hun er en speciel og fantastisk dame, så jeg vil savne hende, sagde Hanne Ekstrøm.

Borgmester Michael Ziegler kom også forbi for at sige tillykke og farvel til Aase og han sagde, som så mange andre, at han ikke mindedes at have været til et 60 års jubilæum før.

Årsagen til, at hun har været så mange år i samme salon. er Aase ikke i tvivl om:

- Det har været 60 gode år. Det er et skønt arbejde og en skøn salon at være i, sagde hun.

Blandt gæsterne var også Ernst Steen-Nielsen, som var Aases anden arbejdsgiver. Hun begyndte som 15-årig, da den hed Frisør Kruse og 15 år efter overtog Ernst frisørsalonen. I dag er det Ernst' datter Jeanne Steen, der driver salonen.

arrow Efter 60 år i samme job: Ser frem til at blive fri og uafhængig
21. oktober 2020 kl. 19:50 Opdateret: kl. 14:33

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?