29. maj 2020
Sådan så det ud ved City 2?s p-plads i fredags. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

Sådan så det ud ved City 2?s p-plads i fredags. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betonblokke i vejen: Biltræf blev aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betonblokke i vejen: Biltræf blev aflyst
Taastrup - 09. maj 2019 kl. 00:22
Af Kasper ELlesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forårets biltræf og de bilræs, der har været efterfølgende, i blandt andet Høje-Taastrup har nu ført til at City 2 har sat betonblokke op for indkørslerne til en del af deres p-plads.

arrow Læs også: Center om biltræf: De er ikke velkommen

Det medførte, at biltræffet Striben Ishøj måtte aflyse deres træf i fredags, fordi de ikke kunne være på den p-plads, hvor de ellers har holdt til de seneste uger.

Til TV 2 Lorry oplyser City 2, at man ikke vil have, at biltræffet finder sted på p-pladsen. Derfor er der sat betonklodser op.

- Vi har fået klager fra vores naboer på grund af larm, og det skræmmer vores kunder, der skal i biografen om aftenen. Derfor har vi valgt at lukke med betonklodser, så parkeringspladsen ikke længere er attraktiv, siger Thomas Lüscher, centerdirektør hos City2 til TV 2 Lorry.

Det fik den konsekvens, at Striben Ishøj aflyste træffet i fredags.

- Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse vores træf denne weekend, grundet opsætning af betonklodser ved City2 parkering. Vi vender stærkt tilbage i næste uge med nye info om Striben Ishøjs fremtid, lød det i en Facebook-besked i fredags.

Ifølge Thomas Lüscher var der omkring 2500 biler sidste gang træffet var der, og City 2 brugte efterfølgende over 25.000 kroner på rydde op.

I forbindelse med sæsonstarten den 6. april havde kommune og politi på forhånd annonceret, at de ville forsøge at stoppe arrangementet. Ishøj Kommune havde i dagene inden stillet store betonklodser op omkring p-pladsen og tilstødende veje, og Vestegnens Politi var massivt til stede.

Denne indsats betød, at Striben i Ishøj denne aften rykkede til en p-plads i Høje Taastrup og senere til en p-plads ved City2.

Siden er p-pladsen ved City2 benyttet flere gange til biltræf. Hver gang har Vestegnens Politi været massivt til stede - blandt andet for at notere fartsyndere på vej til eller fra. Og det er sket i stort omfang.

På det seneste er gruppen af personer bag Striben Ishøj - som altså er rykket fra Ishøj til Høje Taastrup - blevet sprængt. Og der er dannet en Striben Sjælland.

arrow Lovligt streetrace: Her er kørekortet ikke i fare
23. april 2019 kl. 07:03 Opdateret: kl. 06:59
arrow Flere »striber«: Gaderæs flytter rundt
21. april 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
arrow Politiet opløste gaderæs
21. april 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 06:05
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk