12. november 2019
Sådan så det ud ved City 2?s p-plads i fredags. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

Sådan så det ud ved City 2?s p-plads i fredags. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betonblokke i vejen: Biltræf blev aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betonblokke i vejen: Biltræf blev aflyst
Taastrup - 09. maj 2019 kl. 00:22
Af Kasper ELlesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forårets biltræf og de bilræs, der har været efterfølgende, i blandt andet Høje-Taastrup har nu ført til at City 2 har sat betonblokke op for indkørslerne til en del af deres p-plads.

arrow Læs også: Center om biltræf: De er ikke velkommen

Det medførte, at biltræffet Striben Ishøj måtte aflyse deres træf i fredags, fordi de ikke kunne være på den p-plads, hvor de ellers har holdt til de seneste uger.

Til TV 2 Lorry oplyser City 2, at man ikke vil have, at biltræffet finder sted på p-pladsen. Derfor er der sat betonklodser op.

- Vi har fået klager fra vores naboer på grund af larm, og det skræmmer vores kunder, der skal i biografen om aftenen. Derfor har vi valgt at lukke med betonklodser, så parkeringspladsen ikke længere er attraktiv, siger Thomas Lüscher, centerdirektør hos City2 til TV 2 Lorry.

Det fik den konsekvens, at Striben Ishøj aflyste træffet i fredags.

- Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse vores træf denne weekend, grundet opsætning af betonklodser ved City2 parkering. Vi vender stærkt tilbage i næste uge med nye info om Striben Ishøjs fremtid, lød det i en Facebook-besked i fredags.

Ifølge Thomas Lüscher var der omkring 2500 biler sidste gang træffet var der, og City 2 brugte efterfølgende over 25.000 kroner på rydde op.

I forbindelse med sæsonstarten den 6. april havde kommune og politi på forhånd annonceret, at de ville forsøge at stoppe arrangementet. Ishøj Kommune havde i dagene inden stillet store betonklodser op omkring p-pladsen og tilstødende veje, og Vestegnens Politi var massivt til stede.

Denne indsats betød, at Striben i Ishøj denne aften rykkede til en p-plads i Høje Taastrup og senere til en p-plads ved City2.

Siden er p-pladsen ved City2 benyttet flere gange til biltræf. Hver gang har Vestegnens Politi været massivt til stede - blandt andet for at notere fartsyndere på vej til eller fra. Og det er sket i stort omfang.

På det seneste er gruppen af personer bag Striben Ishøj - som altså er rykket fra Ishøj til Høje Taastrup - blevet sprængt. Og der er dannet en Striben Sjælland.

arrow Lovligt streetrace: Her er kørekortet ikke i fare
23. april 2019 kl. 07:03 Opdateret: kl. 06:59
arrow Flere »striber«: Gaderæs flytter rundt
21. april 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
arrow Politiet opløste gaderæs
21. april 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 06:05

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk