10. december 2019
Egon Sahl Pedersen fra Broen Høje-Taastrup var glad for støtten fra Taastrup Banko på 20.000 kroner. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Egon Sahl Pedersen fra Broen Høje-Taastrup var glad for støtten fra Taastrup Banko på 20.000 kroner. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko-klub har vendt underskud til overskud - og donerer penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko-klub har vendt underskud til overskud - og donerer penge
Taastrup - 10. september 2019 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nogle sæsoner med underskud ser det nu ud til, at lykken er vendt for Taastrup Banko. Klubben havde en god sæson 2018-2019 - så god, at den kunne fordele en del af sæsonens overskud til velgørende formårl.

Taastrup Banko afholder bankospil for medlemmer i Parkskolens festsal hver søndag eftermiddag i månederne september til april.

Taastrup Bankos formål er at fremme socialt samvær for områdets borgere gennem afholdelse af bankospil, og bestyrelsen kan beslutte at donere et overskud til velgørende formål i Høje-Taastrup Kommune.

I nogle sæsoner har de kørt med underskud, men det vendte for et par år siden.

- Vi har nu sparet lidt op til dårlige tider og kan desuden give et beløb til et velgørende formål. Bestyrelsen har derfor besluttet at give 20.000 kroner til Broen Høje-Taastrup til deres arbejde, lyder det fra bestyrelsen.

Broen er en frivillig forening, der hjælper børn og unge i alderen 6-17 år fra socialt udsatte familier til at få et aktivt fritidsliv. Det kan f.eks. være familier med enlige mødre/fædre, sygdomsramte familier eller familier med sociale problemer. Broen giver økonomisk støtte til kontingenter og udstyr til idræts- eller andre fritidsaktiviteter. Pengene hertil kommer blandt andet fra sponsorater og tilskud fra kommunen - og nu altså også fra de lokale bankospillere.

Derfor fik bankospillerne i går besøg af Egon Sahl Pedersen fra Broen Høje-Taastrup, som gav en kort orientering om foreningen Broen, og formand Jette Johansen fra Taastrup Banko kunne overrække et sponsorbevis på 20.000 kroner til Egon Sahl Pedersen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk