18. oktober 2019
Taastrup FC viste godt spil, da de i weekenden vendte 0-2 til 4-2 mod Avedøre. TFC i grøn ses her ved en tidligere kamp. Foto: Per Christensen
Taastrup FC viste godt spil, da de i weekenden vendte 0-2 til 4-2 mod Avedøre. TFC i grøn ses her ved en tidligere kamp. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagud 2-0: Herrehold fik vendt truende nederlag til årets første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagud 2-0: Herrehold fik vendt truende nederlag til årets første sejr
Taastrup - 13. maj 2019 kl. 10:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så lykkedes det endeligt at vinde for Taastrup FC's herrehold.

Weekendens hjemmekamp mod Avedøre blev spillet allerede fredag aften og blev overværet af hele 134 tilskuere, hvoraf en pæn portion var medrejsende tilhængere af udeholdet.

Kampen startede ganske lige uden de helt store chancer til nogen af holdene og den første reelle mulighed kom efter et kvartes spil, hvor en Avedøre-spiller fik muligheden for en afslutning fra kanten af feltet og med en flot halvflugter via stolpen, og helt uden for målmand Oliver Lips rækkevidde bragte han gæsterne foran.

Et par minutter senere begik Taastrup FC et klodset straffespark, og holdet var bagud med to mål. Noget, der var set en del gange tidligere i sæsonen, og derfra ville det kun være et spørgsmål om nederlagets størrelse, tænkte de fleste tilskuere.

Dog kom Taastrup pænt med i det sidste kvarter, dog uden at blive halt farlige. 2-0 til Avedøre stod det ved pausen.

TFC-cheftræner Michael Skjold brugte pausen til at forlange pres højt oppe på banen, og det var som et helt andet hold, at Taastrup-spillerne kom på banen til anden halvleg.

Presset blev lagt højt oppe på Avedøres banehalvdel, og modstanderne fik ingen ro til at bygge noget op.

Det gav bonus fra det 52. til 70. minut, hvor Taastrup scorede ikke mindre end 4 mål med Frederik Hansen og Philip Nielsen som dobbelte målscorere.

De sidste 20 minutter blev »kørt hjem på rutinen«, og det var et meget opstemt hold, der endelig kunne forlade banen som vindere.

- Hele holdet skal fremhæves for en rigtig flot og kollektiv indsats, og nu har holdet spillet to gode kampe i træk med en pointhøst på fire point. Selvom holdets placering i tabellen ikke er god, ser det ud, som om holdet nu begynder at træde i karakter, og det bliver spændende at følge holdet de sidste fem kampe, lyder det fra klubben.

Taastrup FC spiller næste kamp lørdag den 18 maj klokken13.00 i Karlslunde.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk