5. marts 2021

					
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anerkendt kunstner udstiller i Foyer'en

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anerkendt kunstner udstiller i Foyer'en
Taastrup - 26. oktober 2020 kl. 11:51

Høje-Taastrup: Selvom Covid-19 situationen har lagt betydelige begrænsninger på foreningslivet, har det for Kunstforeningen Foyer'en været muligt efter sommerferien at genåbne med kunstudstillinger i Taastrup Idræts Haller.

arrow Læs også: Coronaens konsekvenser: Udskyder arrangement i et år

Kommende udstiller er billedkunstner Bente Lyhne, fra Grenå på Djursland. Det er i perioden 26. oktober- 25. november 2020 og med fernisering tirsdag den 27. oktober kl. 19.30 i idrætshallerne.

Bente Lyhne er fuldtidskunstner og har atelier i landsbyen Ginnerup ved Kolind Sund. Her bor hun i et gammelt missionshus, og med naturen som nærmeste nabo og som fascineret inspirationskilde.

- I al den tid, jeg har arbejdet med billeder - malerier, collage og tegninger, har det især været strukturer og mønstre i naturen og i mennesket, der har interesseret mig. At undersøge de mikroskopiske landskaber, og se hvordan alting gentager sig i forhold til den struktur, jorden er dannet med, fortæller Bente Lyhne.

Mange af Bente Lyhnes værker er kreeret med pigmenter fra indsamlede jord- og mineralprøver, for derigennem at signalere, at vi har en bevidsthed, hukommelse og erindring om, hvad det er for stof, vi selv er gjort af.

Bente Lyhne er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi, med yderligere uddannelse i kostumedesign. Således har Bente Lyhne i mange år også haft værksted med scenografiske opgaver. Det være sig i forbindelse med kulturbegivenheder, udsmykningsopgaver mv. Bente Lyhne har også kursusvirksomhed.

Kom og vær med på ferniseringen og se udstillingen. På ferniseringen vil Bente Lyhne fortælle om sin kunst og om udstillingen. Alle er velkomne.

arrow Udstilling og koncert udskydes
19. januar 2021 kl. 11:47 Opdateret: kl. 10:48
arrow Var i gang med planlægningen: Nu må man aflyse
27. december 2020 kl. 20:24 Opdateret: kl. 00:20
arrow Kunstner sætter spot på de oversete ting i hverdagen
27. november 2020 kl. 16:02 Opdateret: kl. 14:46

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?