24. september 2021
Din Bilpartner sætter hurtighed højt. - Vi sætter en ære i at få folk hurtigt vbidere, siger Peter Nielsen fra Din Bilpartner i Hedehusene.
Din Bilpartner sætter hurtighed højt. - Vi sætter en ære i at få folk hurtigt vbidere, siger Peter Nielsen fra Din Bilpartner i Hedehusene.
Foto: Jens Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anerkendelse til hurtigt autoværksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anerkendelse til hurtigt autoværksted
Taastrup - 25. november 2018 kl. 15:58

'Hurtigt videre' er Din Bilpartners slogan og en af årsagerne til anerkendelsen. Kæden er nomineret i kategorierne Årets Markedsføringskampagne og Årets Værkstedskæde.

- Det er fantastisk, at vores markedsføring bliver bemærket, for bag den ligger et større analysearbejde. Derfra ved vi, at for danskerne betyder bilen frihed. Det gælder frihed til at kunne komme nemt omkring til hverdagens gøremål, såvel som frihed til at køre ud i det blå for at besøge venner og familie eller bare opleve noget nyt, siger Peter Nielsen fra Din Bilpartner i Hedehusene og fortsætter:

- Når bilen skal på værksted, bliver friheden indskrænket, og det er dér, vi gør en forskel, fordi vi sætter en ære i at få folk hurtigt videre. Ved at blive nomineret i kategorien Årets Værkstedskæde, bliver vores høje kvalitet og effektivitet også anerkendt.

Er meget stolte
Nomineringerne til Årets Markedsføringskampagne og Årets Værkstedskæde blev offentliggjort primo oktober, og vinderne bliver udpeget til Auto Awards 2018 den 27. november. Foreløbigt glæder Din Bilpartner sig over at være med i opløbet.

- Vi er meget stolte af de to nomineringer. De er udtryk for en anerkendelse fra branchens topfolk af en vellykket revitalisering af kæden. Den er besluttet i fællesskab og derfor noget alle Din Bilpartner værkstederne har et tilhørsforhold og ejerskab til, fortæller Jakob Knudsen, der er kædechef i Din Bilpartner.

Høj standard
Vejen til relanceringen blev lagt af Din Bilpartner værksteder landet over til sidste års landsmøde. Her deltog alle værkstedsindehaverne i debatten om Din Bilpartners fremtid, hvorefter relanceringen gik i gang. Den førte til nyt logo, nyt slogan og opgradering af kvalitetsprogrammet 'Den Høje Standard', som alle værksteder i kæden følger.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?