21. maj 2019
Børnene har lavet de trefløjede altertavler. PR-foto
Børnene har lavet de trefløjede altertavler. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Altertavler og farvefestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Altertavler og farvefestival
Taastrup - 06. juli 2018 kl. 06:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvert år udbyder Høje Taastrup Kommune et program med »Aktiv Sommer« for børn. Sådan er det også i år, hvor Høje Taastrup Kirke deltager.

Atten børn i alderen 6 til 10 år fra hele kommunen har tilmeldt sig arrangementet »Farvefestival« i Høje Taastrup Kirke, der løber over de fire første dage i skoleferien.

Børnene er i fuld gang med at male altertavler, da provstikoordinator Trine May Knutzen kommer på besøg for at tage billeder.

Mange har tegnet et stort hjerte midt på den lukkede altertavle. Når man åbner den trefløjede altertavle, går hjertet »i stykker«. Indeni tavlen er der en far i midten og en glad bror på den ene side og en sur bror på den anden side.

Børnene fortæller, at de har hørt historien i kirken. En dreng vælger i stedet at tegne en gris på forsiden, fordi der er også grise med i fortællingen, siger han.

Når trætheden ind i mellem melder sig, står sognepræst Eva Marie Østerlind klar med sodavandsis eller lidt at drikke. Og alle kan glæde sig til kage med glasur, når altertavlerne er færdige.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk