17. september 2021
Rollespilsarrangementet Krigslive XVI er i fuld gang i Hedeland. Det fortsætter indtil søndag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Rollespilsarrangementet Krigslive XVI er i fuld gang i Hedeland. Det fortsætter indtil søndag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Action og rennæsancekrig i naturområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Action og rennæsancekrig i naturområde
Taastrup - 30. juli 2021 kl. 17:02
Af Lisbeth Jansen

Krigslive XVI, der er et større liverollespilsarrangement, er i øjeblikket i fuld gang i Hedeland. Der er 300 tilmeldte rollespilsudøvere og i år er arrangementet rykket til Hedeland for første gang.

arrow Læs også: Se de mange billeder: Drabelige slag om tro, guder og kejserrige

Undervejs har Krigslive XVI været ramt af regnskyl torsdag, der satte en midlertidig stopper for de drabelige slag, som dog blev genoptaget, da vejret tillod.

Rollespillerne er færdige i Hedeland i løbet af søndag. Indtil da har arrangørerne på Facebook-siden »Brugere af Hedeland« og andre steder venligt henstillet til, at brugere af Hedeland svinger uden om kampområde og lejr og holder respektfuld afstand, uanset om man er på gåben, på cykel eller til hest.

Er man særligt interesseret, er der i stedet mulighed for at blive vist rundt med guide kl. 15 lørdag den 31. juli ved uanmeldt fremmøde på den runde p-plads tættest på amfiteatret på Tranemosevej 8 i Hedehusene.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?