23. april 2019
Bendte Andersen fra Ældre Sagen i Høje-Taastrup fortæller, at organisationen nu også tilbyder at aflaste pårørende til syge og svækkede. Foto: Kenn Thomsen
Bendte Andersen fra Ældre Sagen i Høje-Taastrup fortæller, at organisationen nu også tilbyder at aflaste pårørende til syge og svækkede. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen aflaster pårørende til syge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen aflaster pårørende til syge
Taastrup - 09. december 2018 kl. 16:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Står du i den situation, at du har brug for hjælp til aflastning i forbindelse med et sygt/svækket familiemedlem i et par timer om ugen, så du kan få et velfortjent hvil i dagligdagen, så kan Ældre Sagen i Høje-Taastrup også være behjælpelig med det.

På et tidspunkt i løbet at livet kommer flere af os i berøring med familiemedlemmer eller bekendte, der er svækket af forskellige sygdomme. I disse situationer kan det have store konsekvenser for den pårørende, at være bundet til den syge, da de som oftest ikke kan forlade hjemmet og efterlade den syge alene.

Disse familier kan Ældre Sagen i Høje-Taastrup hjælpe.

- Vi påtager os at sidde sammen med den syge i borgerens eget hjem, så den pårørende trygt kan forlade hjemmet nogle timer en gang om ugen, vel vidende, at den syge er i gode hænder. Vi er mange i Høje-Taastrup, der brænder for at hjælpe disse familier, så man som pårørende kan få et pusterum til at foretage sig ting for sig selv, som f.eks. at komme til frisør, købe ind og lignende, eller at man bare er i huset og foretager sig de ting, man lige har lyst til, siger Bendte Andersen fra Ældre Sagen i Høje-Taastrup.

Står du i denne situation, at du har et sygt familiemedlem og syntes at du trænger til en velfortjent pause, kan du kontakte Susanne Gynde på tlf. 22 75 54 43, så sørger hun for kontakt til en frivillig, der lige netop passer til din familie.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk