21. september 2020
Et af de tidligere julemarkeder arrangeret af Hedehusene Humanitær Arbejdsgruppe. Snart går det løs igen på Hedehusene Skole.
gallery icon

Se billedserie

Et af de tidligere julemarkeder arrangeret af Hedehusene Humanitær Arbejdsgruppe. Snart går det løs igen på Hedehusene Skole.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets første julemarked er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første julemarked er klar
Taastrup - 08. november 2019 kl. 11:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og oplev byens største julemarked søndag den 10. november 2019 kl. 10 til 15 i festsalen på Hedehusene Skole, Grønhøjvej 4 i Hedehusene.

Det er Hedehusene Humanitære Arbejdsgruppe, der traditionen tro står bag, i år for 41. gang. Kvinderne i arbejdsgruppen har i årets løb kreeret hjemmelavet håndarbejde. Mere end 1000 nisser savner nye hjem, og der er desuden salg af diverse juleting. Herudover kan man prøve lykken ved tombola, lotteri, loppemarked, cafeteria med gløgg, æbleskiver og hjemmebag.

Der sker noget hele dagen. Der er musik ved Hornuglerne mellem kl. 10.30 og 11.30. Bandet har været med til julemarkedet i 35 år.

Derudover spiller Magnus Rossen mellem kl. 12 og 13 og børneorkestret HOPE spiller kl. 13.30. De tjente penge fra arrangementet vil gå til at hjælpe udsatte børn og deres familier.
(Artiklen fortsætter under billedet)

Roskilde

Der er masser af søde julevarer ti lsalg på julemarkedet, som plejer at være et tilløbsstykke. Foto: Mie Neel


I år regner Hedehusene Humanitære Arbejdsgruppe med at uddele 60.000 kroner til udvalgte formål. Disse tæller i år blandt andet orkestret HOPE, der vil købe instrumenter for donationen, Familiens Hus i Høje-Taastrup, der bruger pengene på gavekort, der vil blive uddelt til værdigt trængende familier. Også den lokale afdeling af Mødrehjælpen vil modtage en donation, og her vil pengene gå til at værdigt trængende familier kan komme ud og få en god oplevelse.

TC Taastrup, der er et værested for hjemløse får også et tilskud til sine julekurve, der vil blive uddelt til de hjemløse.

Uden for kommunens grænser støtter Hedehusene Humanitære Arbejdsgruppe desuden julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted, der i år har ønsket sig cykler, og så har gruppen 15 sponsorbørn i den tredje verden.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk