27. maj 2020
Folkene bag den populære Callisto Festival har nu meldt ud, at den ikke bliver gennemført på den planlagte dato den 27. juni 2020.
Folkene bag den populære Callisto Festival har nu meldt ud, at den ikke bliver gennemført på den planlagte dato den 27. juni 2020.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets Callisto Festival bliver udskudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Callisto Festival bliver udskudt
Taastrup - 07. april 2020 kl. 05:57
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De havde glædet sig, de frivillige bag Callisto Festival, som hvert år stabler en af Vestegnens mest populære børnefestivaler på benene.

Og datoen var sat: Lørdag den 27. juni skulle festivalen igen løbe af stablen og samle flere hundrede børn og barnlige sjæle ved Taastrup Kulturcenter.

Men mandag aften var beskeden fra statsminister Mette Frederiksen klar: Alle danske festivaler er aflyst frem til september.

Og Callisto-folkene tog hurtigt konsekvensen og udsatte årets festival.

- Det har været en helt crazy situation, og vi ærgrer os gevaldigt. Det er så ærgerligt og vi skal lige sunde os lidt på det. Men vi er jo ikke de eneste, som har stået i en helt mærkelig situation, siger talsmanden Carsten Junker.

- Der er mange samfundshensyn, som er vigtigere end vores lille Callisto. Og det forstår vi - og respekterer, understreger han.

Aflyser ikke helt

Regeringens seneste udmelding har dog ikke fået Callisto til at opgive og aflyse helt.

Callisto kigger på nye datoer og går efter påske i gang med at lave nye aftaler med musikere, så børnefestivalen bliver gennemført i sensommeren eller efteråret.

Og det står allerede nu klart, at Callisto ikke bliver det samme i år.

- Vi kigger på forskellige datoer og alternativer. Det står allerede nu klart, at børnefestivalen ikke bliver helt det samme i 2020, men det gode humør, kan corona ikke tage fra os. Vi glæder os til en masse arrangementer efter corona, siger talsmanden.

Callisto bliver til på baggrund af en masse frivilliges bidrag, og arrangementet har ingen lønnede i gruppen af Callisto-folk.

Man kan læse mere om Callisto på www.callisto.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk