20. september 2020
74-årige Kaj Borchert fra Taastrup er med i denne sæson af »Danmark har Talent«. Foto: Per Arnesen/TV 2.
gallery icon

Se billedserie

74-årige Kaj Borchert fra Taastrup er med i denne sæson af »Danmark har Talent«. Foto: Per Arnesen/TV 2.
Foto: per arnesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 74-årig Kaj er youtuber: Nu skal han være med i talentprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

74-årig Kaj er youtuber: Nu skal han være med i talentprogram
Opdateret 23. august 2019 kl. 13:54
Taastrup - 23. august 2019 kl. 13:17
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når tv-programmet »Danmark Har Talent« på lørdag løber over tv-skærmen til femte sæson, bliver det med et lokalt islæt som deltager.

74-årige Kaj Borchert fra Taastrup, der har sin egen Youtube-kanal, »Kajs Kanal«, hvor han underviser i tysk, er med i programmet.

- Jeg blev simpelthen inviteret og tog derind for at få en fed oplevelse. Og så fik jeg vist, at jeg også fortsat kan underholde folk, fortæller Kaj Borchert, der har over 5200 følgere på youtube-kanalen hvor han lærer fra sig i tysk med målet om, at alle elever fra 5. klasse til 3.g skal vide, at tysk slet ikke er så svært, som de tror.

Det har givet meget omtale, og udover forsidehenvisning på Lokalavisen Taastrup og Dagbladet Roskilde har den spektakulære historie om Kaj og hans Youtube-kanal også ramt ugeblade, radioprogrammer, landsdækkende dagblade og TV 2 af to omgange, lige som han bliver stoppet af børn og unge, der vil have hans autograf.

Kaj Borchert trives med at optræde i medierne og opmærksomheden, men han havde ikke regnet med, at det ville blive så stort, som det er blevet.

- Det er helt vildt. Jeg havde aldrig drømt om, at det skulle blive så stort. Der sker hele tiden nye ting, men jeg gør også selv meget for at få reklame for min Youtube-kanal, siger Kaj Borchert.

Udover at være med i »Danmark Har Talent«, hvor han står over for dommerpanelet, bestående af Peter Frödin, Signe Lindkvist, Simon Jul og Sus Wilkins, skal han være med i forbindelse med en udstilling på Nationalmuseet om Tyskland, hvor hans skal give lynkursus i tysk ved små seancer, og så er han blevet nævnt på den tyske ambassades Facebook-side.

- Det eneste, der mangler nu, er en kop the med Angela Merkel, siger Kaj Borchert, der ikke tjener penge på »Kajs Kanal«.

- Jeg skal ikke tjene penge på det. Jeg gør det simpelthen, fordi det er sjovt. Det har ændret min alderdom, så jeg bliver ved, så længe jeg kan, siger Kaj Borchert.

Man kan se, hvordan det går Kaj Borchert i »Danmark Har Talent« lørdag den 24. august klokken på TV 2 og TV 2 Play.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk