19. februar 2020
Der er stor opbakning til Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup Kommune. Her er det daglig leder Tina Faber. Foto: Kim Rasmussen
Der er stor opbakning til Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup Kommune. Her er det daglig leder Tina Faber. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 712 underskrifter for miljøcenters overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

712 underskrifter for miljøcenters overlevelse
Taastrup - 17. august 2019 kl. 10:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kampen for at Miljø- og Energicentret (MEC) i Høje-Taastrup Kommune skal overleve er i fuld gang.

Formanden for MEC Mads Peter Schreiber afleverede onsdag den 14. august 2019 de indsamlede 712 underskrifter til støtte for MEC's overlevelse til Høje-Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (K).

Det blev især bemærket, at langt den dominerende del af underskrifterne er fra lokale Høje-Taastrup-borgere. MEC har siden 2018, hvor man mistede sin mangeårige bevilling, tilpasset sin organisation, anvendt af den beskedne formue, men er nu nået ind til benet og vil fremover mangle ca. 125.000 kroner per år, hvilket svarer til knap 30 procent af tidligere niveau, for at få aktiviteterne til at balancere økonomisk.

Formanden udtalte, at han håbede, at det ville gøre indtryk på byrådet, at så mange lokale borgere bakker op, så MEC igen kommer ind i bevillingsvarmen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk